Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is mamahotelnek számít ha a szülői házban külön
szinten lakom vagy csak az udvar közös de teljesen
különálló kisházban lakom?
Mint fentebb írták, a mamahotel nem azt jelenti, hogy közös a lakcímed az anyáddal, hanem azt, hogy anyukád lát el téged, mintha egy tízéves gyerek lennél.
Magyarán az is mamahotel, hogyha saját lakásban élsz, de anyukád jár át hozzád takarítani, visz neked kaját stb, mert annyira lusta vagy életképtelen vagy.
Az nem mamahotel, hogy egy épületben vagy egy telken élsz az anyukáddal, de közben pl. segítesz neki, ellátod a "férfi" munkákat stb.
2021. dec. 18. 21:51
12/40 A kérdező kommentje:
Tetőteret is be kell építeni illetve a faház sincs kész, egy szobát csináltam meg fent magamnak de a külön házat szeretném inkább megépíteni és én keresem meg rá a pénzt ,így csak egy "telket adnak" a szüleim! Egyedül nem látom értelmét az albinak amit ott 2 év alatt kifizetnék abból a kisházam is megcsinálom és az nem 2évre szól! Saját ingatlanra meg nincs lehetőségem ilyen árak mellett ,így ennyit tudok nyújtani ezért érdekel,hogy ezt is lenézik a nők?
13/40 A kérdező kommentje:
12 Én ezt értem ,de sok embernek ez sem elég,hogy magad látod el amíg nem egyedül élsz!
Sok cafat már azt sem tűri, ha anyádékkal laksz egy megyében.
2021. dec. 18. 21:57
15/40 A kérdező kommentje:
Nyílván külön nem mosok és nem főzök jelenleg mert sok értelme nem lenne ,viszont bevásárlok ,füvet nyírok stb stb, ezért szeretnék "teljesen " külön költözni ,hogy független legyek!
Ha jót akarsz, ne rendezkedj be erre. Szuper, hogy segítenek, az 1 szoba igen bőven mamahotel, ha jól értem, főznek, mosnak rád.
Az viszont, hogy úgy akarsz önállósodni, hogy 1 telekre építesz, az a legrosszabb választás, örök életedre röghöz kötött leszel, ez nem segítség.
2021. dec. 18. 22:10
nekem ez inkabb azert fura, mert nem tudtal levalni anyadrol. egy helyen eltek, kb tud minden mozdulatodrol, hogy kik jonnek hozzad, mikor mesz, mikor jossz, mikor alszol, mikor vagy ebren.. ez nem fuggetlenseg, hiaba van kulon ‘szinted’, attol meg anyad ugyanugy reszese a mindennapi eletednek. 15-os kommentedbol az jon le, hogy mos es foz is rad.
nekem ez nem jonne be, tovabbra se szeretnem, ha a mama kb minden szexunket hallana es tudna, mikor vagyok ott. nem birom az ilyet.
2021. dec. 18. 22:10
18/40 A kérdező kommentje:
16 Igen ha több ember él együtt akkor nem főz mindenki külön és a mosógép se 3x4 van beindítva ahogy egy párkapcsolatban sem viszont amennyire lehet egy ilyen helyzetben független vagyok , nem gondolnám,hogy örökké szól ez a dolog mert bármikor eltudok költözni és egy kis 30nm faházról van szó ami szét is szedhető ha úgy van!
19/40 A kérdező kommentje:
17 Mint írtam külön házat szeretnék így senki nem fogja hallani mikor szexelek és mikor fekszek le ,nyílván ezt én sem szeretném! Ahogy meg írtam nincs értelme magamra külön főzni főleg,hogy szinte csak hétvégén eszem itthon ahogy a mosásnál is marhára mindegy ki dobálja bele a gépbe a ruhákat ! Ezért írtam,hogy én meg bevásárlok, fűnyírás stb, szobámon kívűl a többi helységet is takarítani szoktam ! Igen nem tudok leválni mivel nincs 40 millióm egy házra se 20 millióm egy ótvar 20nm panelra!
Ez attól még mamahotel marad és elég gáz, hogy valakinek nincs igénye, hogy különköltözzön :D
2021. dec. 18. 22:36
Kapcsolódó kérdések: