Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak többsége 30-35 felett miért lesz ilyen igénytelen, hogy sörhasat növeszt és megkopaszodik miközben a nők többsége meg stabilan tartja a színvonalat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 15:08
1 2 3
 21/27 MolotovPunk ***** válasza:
A kopaszodás pedig adottság, arról senki sem tehet mit örökölt.
2021. dec. 18. 23:58
 22/27 anonim ***** válasza:

A kopaszodás adottság, de mondjuk koffeines sampon újranövesztette nálam a hajhagymákat.

Viszont én is sajnos azt látom hogy 35 felett az átlagférfi elhízik, sörhasa lesz, a cigitől ronda fogsora lesz. Ez főleg azokra vonatkozik akik kamaszkoruk oda piálnak és cigiznek, ez erre korra megteszi a hatását plusz nem is nagyon tesz az egészségéért nem mozog. Ami fiatalkorban még talán elmegy, de 35-40 felett már meglátszik az egészségtelen életmód hatása. Már nem olyan gyors az anyagcsere mint huszonévesen. Pluszban a munkahelyi stressz és a család eltartása.

2021. dec. 28. 11:28
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

A kopaszodás adottság, de mondjuk koffeines sampon újranövesztette nálam a hajhagymákat.

Akkor te bizony nem genetikusan kopaszodsz, ott semmilyen sampon, kencefice sem segít, max késleltet. Ami jól késleltet, az ilyen finaszteride féle tabletta, ami mellékhatása az lesz, hogya szexet alig fogod kívánni és félárbócon fogsz állni. Vagy ráköltesz 5-600 ezret (lehet az 1-1.5 millió is, ha nagyon kopasz vagy, de ilyenkor decemberben adnak 20-25% kedvezményt sok hairklinikán) és hajbeültetést végeznek rajtad.

2021. dec. 28. 11:34
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

"mondjuk koffeines sampon újranövesztette nálam a hajhagymákat."

Akkor nem férfias kopaszodásod volt, az ugyanis hormonális és semmit nem tesz ellene a koffeines sampon. Eleve a hajhagymáknak semmi baja, csak "alszanak" egy DHT nevű hormon hatására. A dolog érdekessége, hogy a tarkón lévő hagymákra nem hat a DHT, így működik a hajbeültetés is, hogy az ottani hajhagymákat plántálják át a hiányzó részekre. Hosszú távon az a terv, hogy ne is átültetés legyen, hanem olyan szert fejlesszenek ki, ami blokkolja hajhagymákban a DHT hatását. Ami azt illeti van olyan gyógyszer, már tudja ezt csak annak még sok mellékhatása pl. impotencia fordul elő.

2021. dec. 28. 13:26
 25/27 anonim ***** válasza:
Én már a kérdést sem értem hogy miért fontos neked nőként hogy a férfiak 99% a hogy néz ki 30-35 felett? Mármint normál esetben csak egyet kell választani és azért ő mégiscsak lehet olyan amilyet szeretnél nem? Tehát igazából nem fontos hogy az összes többi elhízott kopaszodó vagy sem mert úgysem kell velük lenned. Szóval én pont emiatt nem bírálnám a többieket, mert nem az én dolgom foglalkozni ezzel. Egyébként mint kérdés is hülyeségnek tartom kiemelni a férfiakat, mert a nőknél ez ugyanúgy előfordul. :)
2022. jan. 3. 12:38
 26/27 anonim ***** válasza:
90%
Engem inkább az zavar, hogy sok férfinek miért ekkora gond a kopaszodás? Már csak azért mert az ellen a sapkahordástól kezdve a póthajon át a hajbeültetésig, vagy ha úgy bejön a tarkopaszságig sok-sok mindent lehet csinálni.
2022. jan. 3. 19:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Ugye? Hogy képzeli?!

Meg büdöset fingik, böfög, terpeszkedik az ágyon és oltás után elkapja a covidot kétszer.

2022. jan. 8. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!