Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak többsége 30-35 felett miért lesz ilyen igénytelen, hogy sörhasat növeszt és megkopaszodik miközben a nők többsége meg stabilan tartja a színvonalat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 15:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás volna még a hajbeültetés is csak mocskos drága.
2021. dec. 18. 16:02
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

A pocakosodás sokkal jellemzőbb.

Habár én ott veszem észre leginkább , hogy pocakot növesztenek és lecarják a testalkatukat ahol házasok vagy gyerek van....úgy gondolják biztos a kapcsolat....illetve ahol pénz van és a nő mindent megkap.

Ha viszont! Egy nő kapcsolaton belül elviseli és egy szót sem szól azért ha a pasija pocakos lesz akkor magára vessen.

2021. dec. 18. 16:24
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

USAban pl mindenki fitt😆 ( legkövèrebb àllam)

Most vagy hülye a kérdező.

Vagy csak provokàl.

2021. dec. 18. 17:32
 14/27 anonim ***** válasza:
68%
Nők is elhíznak mi ez az általánosítás már megint????? Férfiból is van igényes, mint ahogy igénytelen .... Ahogy a nőkből is van vékonyból az évek alatt tőgyes tehénné változó.
2021. dec. 18. 17:34
 15/27 anonim ***** válasza:

Férfi oldalról:

- Kopaszodás: Leginkább genetikai a dolog. Akármit csinálsz, ha erre hajlamos vagy, kopaszodni fogsz. Ez nyugaton is így megy. Ehhez jön még a rengeteg stresszforrás, amit az emberek kapnak. Szerencsére nem kopaszodom, de kb. csodának érzem. A családom toxikus volt, volt, hogy nem volt hol aludnom. Munkanélküliként is laktam albérletbe. Eljegyzés előtt dobtak ki. Haltak meg fontos emberek. Szóval, kb. csoda, hogy nem kopaszodom.

- Sörhas: Lehet ellene tenni, de sokszor ez rengeteg munka, a rendes munka mellett. Nekem is van egy pici pocakom, minden barátnőm szerette és emellett aktívan sportolok.

Női oldalról:

- Az rejtély, hogy női oldalon mit értesz stabil színvonal alatt, mert kb. hamarabb őszülnek a nők. Ugorj el egy fodrászatba és meglátod, hogy mennyi 30-as nő van, aki már ősz és ezért festet. Hízni pedig a nők is híznak.

- Kihagytad az undorító tetovált szemöldököket a részükről.

2021. dec. 18. 18:36
 16/27 anonim ***** válasza:
A kopaszodás nem önkéntes.
2021. dec. 18. 19:28
 17/27 anonim ***** válasza:
15%

Külföldön mindenki szebb.

Pl: Afrika 😁

Lehet is menni

2021. dec. 18. 19:31
 18/27 anonim ***** válasza:

a kopaszodás sokszor - de úgy 50-55 felett, aki hajlamos rá.

Aki hajlamos rá, az 30 körül.

2021. dec. 18. 20:06
 19/27 anonim ***** válasza:
5/4 nő pedig 30 felett elkezd hízni, tudom, 36 vagyok és a legtöbb női ismerős már ekkortájt eléggé túlsúlyos.
2021. dec. 18. 20:08
 20/27 MolotovPunk ***** válasza:
Eleve nagyon általánosító a kérdés. Én 34 évesen is fitt vagyok 185 magas és 76 kiló. Tehát vékony. A korosztályomban lévők nők többsége viszont el van hízva. Valaki csak kicsit, de van aki nagyon durván. Igénytelen sem vagyok. Viszont nem jönnék össze nagyon duci nővel.
2021. dec. 18. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!