Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak többsége 30-35 felett miért lesz ilyen igénytelen, hogy sörhasat növeszt és megkopaszodik miközben a nők többsége meg stabilan tartja a színvonalat?
A pocakosodás sokkal jellemzőbb.
Habár én ott veszem észre leginkább , hogy pocakot növesztenek és lecarják a testalkatukat ahol házasok vagy gyerek van....úgy gondolják biztos a kapcsolat....illetve ahol pénz van és a nő mindent megkap.
Ha viszont! Egy nő kapcsolaton belül elviseli és egy szót sem szól azért ha a pasija pocakos lesz akkor magára vessen.
USAban pl mindenki fitt😆 ( legkövèrebb àllam)
Most vagy hülye a kérdező.
Vagy csak provokàl.
Férfi oldalról:
- Kopaszodás: Leginkább genetikai a dolog. Akármit csinálsz, ha erre hajlamos vagy, kopaszodni fogsz. Ez nyugaton is így megy. Ehhez jön még a rengeteg stresszforrás, amit az emberek kapnak. Szerencsére nem kopaszodom, de kb. csodának érzem. A családom toxikus volt, volt, hogy nem volt hol aludnom. Munkanélküliként is laktam albérletbe. Eljegyzés előtt dobtak ki. Haltak meg fontos emberek. Szóval, kb. csoda, hogy nem kopaszodom.
- Sörhas: Lehet ellene tenni, de sokszor ez rengeteg munka, a rendes munka mellett. Nekem is van egy pici pocakom, minden barátnőm szerette és emellett aktívan sportolok.
Női oldalról:
- Az rejtély, hogy női oldalon mit értesz stabil színvonal alatt, mert kb. hamarabb őszülnek a nők. Ugorj el egy fodrászatba és meglátod, hogy mennyi 30-as nő van, aki már ősz és ezért festet. Hízni pedig a nők is híznak.
- Kihagytad az undorító tetovált szemöldököket a részükről.
Külföldön mindenki szebb.
Pl: Afrika 😁
Lehet is menni
a kopaszodás sokszor - de úgy 50-55 felett, aki hajlamos rá.
Aki hajlamos rá, az 30 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!