Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják az emberek, hogy olyan párt találnak, aki tetszik is nekik és belül is passzolnak?
Én erre soha nem voltam képes. Átlagos vagyok, mégis az a benyomásom, hogy a lányok többségének nem tetszem. Van egy elképzelésem arról, hogy milyen lányt akarok feleségül venni, és ebből nem akarok engedni, mert semmi kedvem egy fél életen át keserű szájízzel élni, hogy "nem rossz, de nem őt választottam volna". Volt már ilyen kapcsolatom, nem volt rossz ugyan, de nem voltam szerelmes, és ez ki is ütközött idővel. Én az ilyennek nem látom értelmét.
Így hát egyedül vagyok.
Viszont látom másokon, hogy imádják a párjukat, és nem értem, hogy hogy valósították ezt meg. Én mindig azt élem meg, hogy ha valaki igazán megtetszik, annak én úgysem kellek. Egyszerűen nem tudok önmagam legjobb verziója lenni. Nem vagyok elég jó. Nem megy a flegma alfaság, ami sok nőnek bejön.
Az is igaz, hogy vannak lelki gondjaim bőven, de ezeket fogalmam sincs, hogy mennyi idő lesz megoldani, mert csak mostanában kezdtem igazán rájuk látni, eddig csak ezek irányították az életemet.
De visszatérve a kérdésre: mivel kell ezt kiérdemelni? Mit csinál az, akinek egy ilyen boldog kapcsolat összejön? Vagy ez úgy van, hogy néhányan azzal vannak együtt, akivel szeretnének, a többi meg "ha nincs ló, jó a szamár is" - alapon választ? Ők ezzel hogyan békélnek meg? Hogyan tudnak ebben boldogok lenni?
19-es vagyok, még kiegészíteném: nem, ez a nő sincs annyira rendben lelkileg, sőőőt... pl. komoly indulatkezelési problémái vannak, mellette annyira retteg, hogy amikor a párja éjszakás, akkor a nő egyik öccse ott szokott náluk aludni, mert fél magára maradni a gyerekekkel (4 éves és 1 hónapos) éjszakára. Sorolhatnám, vannak még dolgai... És ezek is mind-mind el vannak nézve neki, ráadásul nem ám szájhúzogatva, elégedetlenkedve. Ezek ellenére is szeretve, tisztelve, becsülve van, és fel sem merül, hogy elhagyják.
Nekem ezek után már végképp be nem meséli senki, hogy olyan patent embernek kell lenni egy jól működő, boldog párkapcsolathoz. Lóf.szt. Csak pont meg kell találnia a zsáknak a foltját. Ez pedig nettó mázli.
"a nőknek abban könnyebb, hogy nekik nem kell hajtaniuk a másik figyelméért, hanem eleve próbálkoznak náluk, és így mindig van esély a kapcsolatra."
Ha olyan férfiról van szó vagy a párunkról, akkor a nőknek ugyanúgy kell kezdeményezni, hiszen egy értelmes férfi továbbáll, ha úgy gondolja, az érdeklődése nem viszonzott.
"A kapcsolat működtetése is nehéz, de szerintem nekem az pont kevésbé okozna gondot."
Honnan tudod, ha nem volt még komoly kapcsolatot? Ez tipikusan olyan dolog, amit csak megtapasztalni tudsz. Bármikor bármelyik kapcsolatban történhet olyan, amire nem számítanak a felek és nem (feltétlen) tudják megoldani.
"Gondot az okoz, hogy nincs lehetőségem megmutatni az izgalmasabb oldalaimat, mert a nők első benyomás alapján elkönyvelnek unalmasnak, és kész."
Legfeljebb akkor nincs lehetőséged, ha egyszer találkoztok (bár érdeklődést akkor is fel lehet kelteni), de ha egy közösséghez tartoztok, vagyis rendszeresen találkoztok, hogy nincs lehetőséged beszélgetni, megismerkedni?
"Ebben könnyebb nőnek lenni."
Imádom, amikor egy férfi kijelenti, hogy miben és miért könnyebb nőnek lenni. Hadd nyugtassalak meg, az előbbi ugyanúgy megtörténhet nőkkel is, velem is megtörtént.
"Fiatal vagy, biztos csomó korodbeli udvarlód volt."
Voltak (sajnos egy-kettő van, mert nem értenek a szóból), de többségében normálisak voltak és megértették a nemet. Másrészt amikor a férfiak mondják, hogy "á, a nőknek rengeteg udvarlója van!", akkor nem tudom, mit hisznek, de nem az van, hogy egy csupa korombeli, értelmes, humoros és megbízható férfi vár rám, sőt...
"Folyamatosan egymás seggét szagolgatjuk, mint a kutyák, hogy kinek mije van, és ki hol tart."
Megértem, ha neked felszínes és pocsék környezeted van, de kérlek ne vetítsd ki ezt másokra és ne hidd, hogy ez az általános.
"Férfiaknak ez különösen fontos, mert aki nem ügyes az életben, azt lenézik a nők."
Hidd el, senkit nem nézünk le, legfeljebb nem jövünk össze velük, bár úgy látom sokak szerint a kettő ugyanaz.
26/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!