Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem rí le az ilyen nőkről az egoizmus?
Figyelt kérdés
Süt a csajról hogy jhahjjj tökéletes vagyok, mindenki engem akar de engem a gazdag 190 magas gigachad kell csak, amúgy meg bszok mindenkivel aki jól néz ki
44F
tegnap 13:21
1/10 anonim válasza:
Irigy vagy amiért 44 éves dagadt fizikai melósként sose lesz ilyen nőd és csak recskamatyi marad az albérletedben 🤡🤡🤡🤡
2/10 anonim válasza:
A videót nem tudom megnézni, mert nincs letöltve nekem a TikTok. De, ha ilyen csaj, nekem nincs bajom vele. Szórakoztatónak tartom a nagyképű, egoista nőket, mivel én is ilyen vagyok, ezáltal pedig szórakozathatjuk egymást. Hosszú távon úgyis ők húzzák a rövidebbet, mivel én nem kötődöm egyetlen nőhöz sem, őt viszont megviseli, ha én lelépek, mivel nő.
3/10 anonim válasza:
1. Neked igen? Kötve hiszem, ha a hétvégédet Gyakorizással töltöd. >:)
4/10 anonim válasza:
Neked mentális gondjaid vannak. Semmi nem süt a csajról, csak csinált egy egyszerű kis outfit bemutatós videót, táncikált egy kicsit, és még a ruhái is teljesen hétköznapiak, nem is kihívóak vagy ilyesmi. Ha neked a szimpla önbizalom is egoizmusnak tűnik, akkor szorongó és szocfóbiás lehetsz valószínűleg, nekik szokott bajuk lenni az egészséges emberekkel is.
5/10 anonim válasza:
Amúgy egy 44 éves melós dagadt lúzer miért álmodozik a videóban szereplő fiatal nőkről?
Igen van önbizalma. És biztos a 28 éves, magas, diplomás, gazdag, nagyfarku , szálkás izmos, jóképű menő emberekkel ismerkedik.
6/10 anonim válasza:
A melósnak normális étrendel és nem a meló után sörözös hozzá állással jól kellene kinézzen , elvégre fizikai munkát végez aminek az eredményeként nem kellene legalább kövérnek lennie.
7/10 anonim válasza:
Mindig az a nő az egoista qrva, aki vissza mer utasítani valakit. Tudjuk. Minden nő tapasztalta már.
8/10 anonim válasza:
Ez egy sima cigány csaj
De te meg olyan frusztrált vagy mint a ház
9/10 anonim válasza:
Inkább benned teng túl az önbizalom, ha azt hiszed, hogy a 40 közepén célpont neked a 20-as korosztály. Lassan a 30 vége sem.
10/10 anonim válasza:
Nem nevezném egoistának, de biztos, hogy az átlagnál nagyobb önbizalom kell ahhoz, hogy egy nő a világhálón pózolgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!