Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem rí le az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem rí le az ilyen nőkről az egoizmus?

Figyelt kérdés

[link]

Süt a csajról hogy jhahjjj tökéletes vagyok, mindenki engem akar de engem a gazdag 190 magas gigachad kell csak, amúgy meg bszok mindenkivel aki jól néz ki

44F

tegnap 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Irigy vagy amiért 44 éves dagadt fizikai melósként sose lesz ilyen nőd és csak recskamatyi marad az albérletedben 🤡🤡🤡🤡
tegnap 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
A videót nem tudom megnézni, mert nincs letöltve nekem a TikTok. De, ha ilyen csaj, nekem nincs bajom vele. Szórakoztatónak tartom a nagyképű, egoista nőket, mivel én is ilyen vagyok, ezáltal pedig szórakozathatjuk egymást. Hosszú távon úgyis ők húzzák a rövidebbet, mivel én nem kötődöm egyetlen nőhöz sem, őt viszont megviseli, ha én lelépek, mivel nő.
tegnap 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
1. Neked igen? Kötve hiszem, ha a hétvégédet Gyakorizással töltöd. >:)
tegnap 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Neked mentális gondjaid vannak. Semmi nem süt a csajról, csak csinált egy egyszerű kis outfit bemutatós videót, táncikált egy kicsit, és még a ruhái is teljesen hétköznapiak, nem is kihívóak vagy ilyesmi. Ha neked a szimpla önbizalom is egoizmusnak tűnik, akkor szorongó és szocfóbiás lehetsz valószínűleg, nekik szokott bajuk lenni az egészséges emberekkel is.
tegnap 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy egy 44 éves melós dagadt lúzer miért álmodozik a videóban szereplő fiatal nőkről?

Igen van önbizalma. És biztos a 28 éves, magas, diplomás, gazdag, nagyfarku , szálkás izmos, jóképű menő emberekkel ismerkedik.

tegnap 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A melósnak normális étrendel és nem a meló után sörözös hozzá állással jól kellene kinézzen , elvégre fizikai munkát végez aminek az eredményeként nem kellene legalább kövérnek lennie.
tegnap 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az a nő az egoista qrva, aki vissza mer utasítani valakit. Tudjuk. Minden nő tapasztalta már.
tegnap 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy sima cigány csaj

De te meg olyan frusztrált vagy mint a ház

tegnap 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább benned teng túl az önbizalom, ha azt hiszed, hogy a 40 közepén célpont neked a 20-as korosztály. Lassan a 30 vége sem.
tegnap 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem nevezném egoistának, de biztos, hogy az átlagnál nagyobb önbizalom kell ahhoz, hogy egy nő a világhálón pózolgasson.
tegnap 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!