Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátnőm szeret játszmázni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szeret játszmázni és két szék közül mindig a padlóra esik, ezért féltékeny rám?

Figyelt kérdés

Elég furcsán áll a párkapcsolatokhoz, például nemrég egy srác kezdeményezett tála, aki számára is bejön, de elutasította, mondván had teperjen, harcfoljon érte egy picit. Aztán a srác csak simán tudomásul vette és nem közeledett tovább, utána még a mai napig hallgatom a barátnőmtől, hogy milyen kár, hogy nem akarta eléggé a fiú.

Meg mondogatja, milyen jó nekem, hogy a barátom ennyire akar és szeret, mert boldogok vagyunk együtt, de csak annyi történt, hogy én simán nyitottam a szimpatikus srác felé, aki bevallotta a vonzalmát nekem.

Már sokszor mondtam, hogy jöjjön össze azzal, aki neki is tetszik, de ez a produkálás mindig benne van, nem tudja elengedni. Minket meg már kiborít a folytonos síránkozásával.

Menthető még, vagy örökre boldogtalan lesz?

2024. febr. 3. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ő rajta múlik.
2024. febr. 3. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az ő dolga. Amúgy nem írtad le a korotokat, de ez a játszámzás inkább a tinilányokra jellemző. Ott még belefér, ha lepattintja Pistikét elsőre, mert Pistikét úgyis fogja még évente szinte minden nap látni...

A "harcoljon érte" dolgot is félreérti. A harc nem azt jelenti, hogy a lányra akarata ellenére ráerőlteti magát a hapsi, hanem azt, hogy nem túl kedvező külső körülmények ellenére is igyekszik a lány kedvében járni. Pl. rengeteg dolga van, de átszervezi a programját, hogy találkozhassanak; nincs túl sok pénze, de megveszi azt a valamit, amiről tudja, hogy tetszik a lánynak stb.

Amúgy már átlag alatti IQ-val is belátható, hogy azt kell kommunikálni, amit szeretnénk. Pl. a strandbüfében ha megkérdik, hogy kérek-e hagymát a hamburgerbe és azt mondom hogy nem, akkor utána nem lepődök meg, hogy jééé tényleg nem tettek bele, pedig úgy finomabb lenne...

2024. febr. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!