Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék két szék közé esni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tavaly márciusban megismertem egy nőt akivel össze melegedtünk elég szépen. Halál szerelmes lettem belé. A vonzalom őrült jellegű oda vissza. Megijedt a kapcsolatunktól és minden áron lökött el magától amivel eléggé földbe tiport. Hónapokig játszott velem. Tavaly december elején volt az a pont amikor karácsony előtt betelt a pohár. Eközben össze ismerkedtem egy másik hölggyel. Alakultak a dolgok, viszont ez nem hagyott nyugodni. Majd újra elkezdett irogatni viszont most már szerelmes üzenetekkel bombázott. Próbáltam mindenkivel a legjobbat megoldani és majdnem két szék közé estem. Annyira kinyírt a dolog pszichésen hogy mentőt akartam már magamra hívni. Nem tudom eldönteni mit csináljak. Magamnak sem akarom bevallani szerintem. Mit csináljak? Nagyon nem egyszerű és tanácstalan vagyok.2023. febr. 25. 13:20
1/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok negatív gondolattal lenni a hölgy felé, pedig az eszem mást mond. Olyan nyomás alá rak a dolog lelkileg, hogy nem tudom leírni. Mint ha a szivem kiszaladna, nagyon durva.
2023. febr. 25. 13:22
2/16 anonim válasza:
Ami volt az volt,elmult ! Probald lezarni a multatad jobban jarsz
3/16 anonim válasza:
Most akkor két nőd van, vagy egy?
Vagy van egy nőd és a másikba vagy belebetegedve?
Nem lenne egyszerűbb egy ideig egyedül maradni és elmenni pszichológushoz, csak halkan kérdezem?
4/16 anonim válasza:
Teljesen hülyét csinál belőled. Te pedig a jelenlegi lányból fogsz hülyét csinálni miatta. Először magadba tegyél rendet, zárd le, amit kell.
5/16 anonim válasza:
Hirtelen szerelmes levelek, mert elküldted a francba és nem beszéltél vele.
Amint vissza kapja a figyelmed, megint szemét lesz.
Mi a baj az újabban megismert nővel?
6/16 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz, te is a témával kapcsolatosan vagy. Majd a pszichológus megmondja hogy mit csináljak ami helyes nem? Azt érzékelem, hogy fordult a ló. Tehát amennyire én készen voltam ő miatta most éppen ő is annyire készen van én miattam. És ez kur_a fájdalmas, hogy így kaptam a viszonzást, ennyi idő után.
2023. febr. 25. 14:13
7/16 anonim válasza:
Hagyd minkét nőt!
Az egyik csak játszadozik veled,mert tudja milyen hatással van Rád.
A másik pedig egy olyan férfit érdemel,akinek csak ő kell,senki más!
8/16 A kérdező kommentje:
Az lenne a legegyszerűbb megoldás igen
2023. febr. 25. 14:50
9/16 anonim válasza:
Én hanyagolnam az elsőt, de hát tudom, hogy a szívnek nem lehet parancsolni.. emiatt pedig a másodikból csinálsz majmot. Az első nőnél nem tudom, mennyire bánta meg , az is lehet hogy rájött, téged akar, de lehet szemét lenne és csak az egojat simogattatja veled
10/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm, jól megfogalmaztad azt amiben vagyok nos hát igen, az a legszarabb az egészben hogy tök olyan mint hogyha rájött volna viszont kétséges nem-e az egóját akarja csak simogatni velem... ezert vagyok így
2023. febr. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!