Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretnék két szék közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék két szék közé esni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tavaly márciusban megismertem egy nőt akivel össze melegedtünk elég szépen. Halál szerelmes lettem belé. A vonzalom őrült jellegű oda vissza. Megijedt a kapcsolatunktól és minden áron lökött el magától amivel eléggé földbe tiport. Hónapokig játszott velem. Tavaly december elején volt az a pont amikor karácsony előtt betelt a pohár. Eközben össze ismerkedtem egy másik hölggyel. Alakultak a dolgok, viszont ez nem hagyott nyugodni. Majd újra elkezdett irogatni viszont most már szerelmes üzenetekkel bombázott. Próbáltam mindenkivel a legjobbat megoldani és majdnem két szék közé estem. Annyira kinyírt a dolog pszichésen hogy mentőt akartam már magamra hívni. Nem tudom eldönteni mit csináljak. Magamnak sem akarom bevallani szerintem. Mit csináljak? Nagyon nem egyszerű és tanácstalan vagyok.

2023. febr. 25. 13:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A csaj aki szorakozott 44, a csaj akit megismertem 52, en 24. Ilyenkor job ki a tapasztalatlansag amibol jon a lelki valsag..
2023. febr. 25. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ezek közül kb az anyád lehetne mindkettő...Miért nem a saját korosztályodban keresel partnert?
2023. febr. 25. 17:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát ez így alakult sajnos
2023. febr. 25. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Oooh hogy erről van szó. Szerintem ilyen korkülönbségnél komoly kapcsolatra egyiktől se számíts
2023. febr. 25. 18:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyertelmu....
2023. febr. 25. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
Na kacagok de nagyon. 😂😂😂Két ven tyúk miatt van szivbajod? Jajjjjjjj
2023. febr. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!