Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tiniként a fiúk nem mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiniként a fiúk nem mernek összejönni olyan lánnyal, aki nem felel meg az aktuális szépségideálnak? Veletek volt ilyen? Hogy látjátok ezt már felnőttként?

Figyelt kérdés

Általános hetedikben új suliba mentem és az elején alig barátkozott velem bárki. Egy srác volt, aki igen, de ő kb mindennap odajött, kedves volt velem, viccelődött, kicsit úgy is éreztem, hogy nyomult. Volt olyan is, hogy random megölelt, meg volt egy sulis rendezvény, amire nem akartam menni, de addig mondogatta, hogy menjek, hogy elmentem és ott is sokat foglalkozott velem. Nekem egy idő után eléggé megtetszett. Volt köztünk egy elég nagy különbség, az, hogy ő egy nyitott, népszerű, menő srác volt, én meg egy csúnyácska félénk lány, akinek az elején nem voltak barátai. Az év végén lettek, olyanok, akiket ez a srác nem bírt, ilyen kölcsönös utálat volt. Eljött a nyár és az új barátokkal voltam minden héten. A nekem tetsző srácot elhívtam egyszer talizni, mert úgy köszönt el tőlem, hogy a nyáron majd még beszélünk. Igazából gyakorlatilag nemet mondott, de nem egyenesen, hanem hogy eléggé elfoglalt a nyara és alig van otthon, de majd összehozzuk. Hát nem hoztuk össze. Szeptemberben visszamentünk, az első pár nap még beszélgetett velem, aztán leesett neki, hogy kik az új barátaim. Képes volt emiatt megharagudni és összeveszni velem, volt, hogy egyik órán mellettem ült és végig veszekedtük, hogy én miért barátkozom ilyenekkel, én meg őket védtem. Úgyhogy a vele való haverság megszakadt, én kiábrándultam belőle, aztán sosem jöttünk össze. Én most így felnőttként úgy gondolom, hogy valamit érezhetett irántam, ezért is érdekelte annyira, hogy kikkel barátkozom, meg hát ritka az ilyen korban, hogy egy fiú csak úgy barátkozik egy lánnyal minden hátsó szándék nélkül. Csak hát ugye én mint említettem, csúnya voltam. Utólag hallottam vissza, hogy ő is ezt mondta rám, amikor először meglátott. Aztán mégis egyből haverkodott.

Másik sztori egy régi barátnőmmel történt, ők egy osztályba kerültek gimiben. A lány szintén nem volt szép, a srác helyes volt. Végig beszéltek egész éjszakákat, alvás nélkül mentek suliba. Aztán amikor elkezdték a többiek szivatni őket, hogy huu biztos szerelmesek vagytok, akkor a fiú egyszer csak nem beszélt vele. Gondolom mert cikinek érezte felvállalni, de ki beszél végig éjszakákat olyannal, akitől nem akar semmit?

Amúgy azért emlékszem ilyen élénken, merr megtaláltam a régi naplómat :D

Férfiak véleménye érdekelne elsősorban, hogy amikor ti kamaszok voltatok, érdekelt ennyire mások véleménye a párválasztás terén? Leginkább 13-15 éves korban. Tudom, hogy az még elég kicsi egy komoly kapcsolathoz, de biztos mindenki volt ennyi idősen belezúgva valakibe és senki nem arra gondolt, hogy még vár pár évet, mielőtt összejönne vele :D

tegnap 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért van különbség aközött, hogy "nem felel meg az aktuális szépségideálnak" meg aközött, hogy egyáltalán nem vonz, mint nő.
tegnap 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nemcsak a tinikorban olyan ciki a csúnya és szép felállás. Olvasgass el kérdéseket, hogy a nő vagy férfi szégyelli a párját, nem mer vele mutatkozni, nem mutatja be a szülőknek. Ébredj fel, aki olyan felszínes ember az képes kihasználni a csúnyát és a csúnya örül, hogy végre valaki akadt. De felnőttkorban ugyanúgy mint tiniként.
tegnap 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

"Férfiak véleménye érdekelne elsősorban, hogy amikor ti kamaszok voltatok, érdekelt ennyire mások véleménye a párválasztás terén?"

A kamaszkor végén, olyan 18-19 éves lehettem amikor egy haverom lebeszélt arról, hogy egy csajjal járjak. Igaza volt, csak saját magam járattam volna le, ha összeállok vele, szóval ghostingoltam.

tegnap 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tetszett soha csunya lany. Akiket meg havernak tekintettem szinten nem jottek be ugy igazan . Miert vagy vagy voltal ronda szerinted?
tegnap 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!