Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csinálják az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálják az emberek, hogy olyan párt találnak, aki tetszik is nekik és belül is passzolnak?

Figyelt kérdés

Én erre soha nem voltam képes. Átlagos vagyok, mégis az a benyomásom, hogy a lányok többségének nem tetszem. Van egy elképzelésem arról, hogy milyen lányt akarok feleségül venni, és ebből nem akarok engedni, mert semmi kedvem egy fél életen át keserű szájízzel élni, hogy "nem rossz, de nem őt választottam volna". Volt már ilyen kapcsolatom, nem volt rossz ugyan, de nem voltam szerelmes, és ez ki is ütközött idővel. Én az ilyennek nem látom értelmét.

Így hát egyedül vagyok.

Viszont látom másokon, hogy imádják a párjukat, és nem értem, hogy hogy valósították ezt meg. Én mindig azt élem meg, hogy ha valaki igazán megtetszik, annak én úgysem kellek. Egyszerűen nem tudok önmagam legjobb verziója lenni. Nem vagyok elég jó. Nem megy a flegma alfaság, ami sok nőnek bejön.

Az is igaz, hogy vannak lelki gondjaim bőven, de ezeket fogalmam sincs, hogy mennyi idő lesz megoldani, mert csak mostanában kezdtem igazán rájuk látni, eddig csak ezek irányították az életemet.

De visszatérve a kérdésre: mivel kell ezt kiérdemelni? Mit csinál az, akinek egy ilyen boldog kapcsolat összejön? Vagy ez úgy van, hogy néhányan azzal vannak együtt, akivel szeretnének, a többi meg "ha nincs ló, jó a szamár is" - alapon választ? Ők ezzel hogyan békélnek meg? Hogyan tudnak ebben boldogok lenni?

2021. dec. 18. 00:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

9

Csak pár dolog, de ezeket csak azok tudják, akik anyucin kívül más nőkkel is beszéltek már:

- Havi 5 nap vérzés éjjel-nappal, görcsökkel, hányingerrel, enyhébb hasmenéssel nagyjából 12 éves korodtól 45-50-ig.

- Nehezebben élvezhető szex, több rákészülés kell és gyakorlás, és a sok aluliskolázott partner se segít, a legtöbb férfi a belső női szerveket se tudja megnevezni, a hormonokról nem is beszélve. Vakon dugnak, ha lukat látnak, aztán ennyi.

- Ki vagy téve a szexuális tolakodásnak, támadásoknak, bunkóknak

- Akármit is tanulj, a fizetésed sosem fogja elérni az azonos szinten levő férfiakét

- Ezzel egyetemben egész életedben nézed és hallgatod, hogy nem érsz annyit, és ha ez ellen küzdesz, akkor feminista vagy (ami persze nem dicséret, hanem szitokszó)

- Ha karriered van, karrierista vagy, aki nem is igazi, klasszikus nő, ha gyereket nevelsz, akkor meg megalázott vagy, kiszolgáltatod magad, jönnek az ilyen dumák.

- Gyerekvállalás (hányinger, dagadás, cukorterhelések, laborok, manuális vizsgálatok, eszközös vizsgálatok, majd szülés, toldozás-foldozás).

- Otthonragadás a kölykökkel évekre, míg kiesel a karrieredből, mert hát a férfi nem marad otthon, milyen az már!

- Mikor visszaküzdötted magad az életbe, akkor munka, háztartás és fejlődés mellett elláthatod a gyerekeket (minden iskolai teendők, logisztika, stb. mert nem a férfi fog szendvicset csomagolni, osztálykirándulásra pakolni, vagy házit gyakorolni, de ha az esetek 2%-ában mégis megteszi, akkor ő lesz az Isten egyből)

- Menopauza, izzadással, mellrák kockázattal, cisztákkal, hormonpótlás, csontritkulás.

- Hosszabb átlagéletkor, legtöbbször özvegyen, egyedül.

- Folyamatos szőrtelenítés, mert az az "elvárás", hogy egy nő mindenhol csupasz legyen. Ha a férfin van egy kis szőr az senkit nem zavar, pl strandra menetel előtt sem kell csinálnia semmit ellentétben egy nővel.

Egyéb hozzászólás?

2021. dec. 18. 02:05
 12/23 anonim ***** válasza:
8%

"Mi nem könnyebb a nőknek az életben, most őszintén?"

A pisilő tölcsér azért nem olyan, mint az igazi, meg otthon lehet felejteni. Meg tök szar lehet éjszakai buszt várva egyedül, mikor az etnikai kisebbség odaül és nem csak cigit kérni próbálkozik be, hanem meg is akar dugni és az ő kultúrájukban nem gond a nőt megütni, úgyhogy illedelmesen kell visszautasítani legalább amíg meg nem érkezik a busz és más, vélhetően közbeavatkozásra alkalmas járókelő vagy rendőrautó nincs a közelben.

De amúgy ezeken kívül valóban minden könnyebb nekik, még amiért gyakran hisztiznek, hogy milyen szexistán bánnak velük. Nem fogják fel, hogy a kiharcolt kvóta előtt is volt "természetes" kvóta, amit kangörcsös inceleknek köszönhettek, akik kilobbizták, hogy fel legyen véve egy nő, hátha majd ezért a gesztusért belé fog szeretni.

2021. dec. 18. 02:05
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
11, Nekem jó szőrősen is egy nő, nem várom el hogy szőrtelenítse magát mindig.
2021. dec. 18. 02:21
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

13

Ahogy nekem is, de a barátaimtól én is gyakran megkapom a perverz jelzőt emiatt..

A többi ponthoz van észrevételed, vagy elismered hogy azok igazak?

25F

2021. dec. 18. 02:26
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

"Akármit is tanulj, a fizetésed sosem fogja elérni az azonos szinten levő férfiakét"

Ezt már ezerszer megcáfolták, de még mindig ugyanúgy él a köztudatban, mint számos olyan tévhit, amit rengetegen mondogatnak újra és újra.

Elmondták már, hogy gazdasági lehetetlenség, hiszen ha valóban így lenne, akkor mindenhova nőket alkalmaznának, mert nem olyan hülye egy cég sem, hogy a saját zsebe ellensége legyen.

A legtöbben eleve bértáblában dolgoznak, teljesen mindegy, hogy férfi, nő vagy ufó, ugyanannyit kap, maximum akkor kap többet - azt is inkább állami szektorban - ha már magasabb kategóriában van, mert sok éve ott dolgozik.

Illetve a kialkudott béreknél van még az, de ez összességében nagyon kis részét teszi ki a teljes gazdaságnak, hogy a férfiak hajlamosabbak konfrontálódni (az a fránya agresszió ugye...) és így van, hogy a vezetőség inkább enged, ha nem túl pofátlan a kérés, de határozott, minthogy elveszítsen egy nehezen pótolható munkaerőt.

Ezt mondjuk projektmenedzserként vagy régióvezetőként jobban eljátszhatod, mint SPAR pénztárosként vagy recepciós-hostessként és nem azért, mert nő vagy, hanem utóbbinál rengetegen állnak sorba.

"Ezzel egyetemben egész életedben nézed és hallgatod, hogy nem érsz annyit, és ha ez ellen küzdesz, akkor feminista vagy (ami persze nem dicséret, hanem szitokszó)"

Melyik faluban nőttél fel? Anyukád bántalmazott volt-e?

"Ha karriered van, karrierista vagy, aki nem is igazi, klasszikus nő, ha gyereket nevelsz, akkor meg megalázott vagy, kiszolgáltatod magad, jönnek az ilyen dumák."

Ha Fradi drukker vagy, akkor az Újpest szurkolók utálnak, ha pedig Újpest szurkoló, akkor a Fradisok... Van ez így...

"Gyerekvállalás (hányinger, dagadás, cukorterhelések, laborok, manuális vizsgálatok, eszközös vizsgálatok, majd szülés, toldozás-foldozás)."

Sajnos a biológia ilyen. Gyerekkoromtól álmodoztam róla, hogy úgy szaporodjunk mi is, mint Piccolo a Dragon Ballból, de hát ez van...

"Otthonragadás a kölykökkel évekre, míg kiesel a karrieredből, mert hát a férfi nem marad otthon, milyen az már!"

Szerintem sok férfi maradna szívesen, ahelyett, hogy sz.r munkát végez kevés pénzért és még húzva is van a száj, hogy nem keres eleget.

"Mikor visszaküzdötted magad az életbe, akkor munka, háztartás és fejlődés mellett elláthatod a gyerekeket (minden iskolai teendők, logisztika, stb. mert nem a férfi fog szendvicset csomagolni, osztálykirándulásra pakolni, vagy házit gyakorolni, de ha az esetek 2%-ában mégis megteszi, akkor ő lesz az Isten egyből)"

Jó sz.r kapcsolataid lehettek. Lehet, hogy duci pénztároslányként nem vezérigazgatónak kellett volna gyereket szülnöd?

"Folyamatos szőrtelenítés, mert az az "elvárás", hogy egy nő mindenhol csupasz legyen. Ha a férfin van egy kis szőr az senkit nem zavar, pl strandra menetel előtt sem kell csinálnia semmit ellentétben egy nővel."

Létezik lézeres szőrtelenítés, pont nőknek találták ki, mert a férfi ugyanezt csak akkor csinálhatná meg a szakállával, ha soha többet az életben nem akarna szakállat növeszteni.

2021. dec. 18. 02:27
 16/23 anonim ***** válasza:
15%

1. Szerencsejuk volt

2. Jol taktikaztak (pl. orvos ismerosom mondta, hogy o azert nem mernokire ment, mert orvosin tobb a lany, vagy nernokinfon voltak, akik masodik/harmadik felevtol beiratkoztak tanarira, kozgazra csajozni, elmentek a golyataborba, aztan kiiratkoztak ingyen az elso nap elott).

3. Olyan hobbiijuk volt, amin keresztul konnyebb volt csajozni

4. Szemelyiseg

2021. dec. 18. 04:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen nem ragadok benne olyan kapcsolatba ahol nekem nem volt jó. Inkább voltam évekig egyedül, mintsem olyan mellett, akivel nem vagyok boldog.
2021. dec. 18. 06:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűnek tartom, hogy te is nagyon a fejedben próbálod megélni ezeket a dolgokat, amit inkább érzelmi szinten kellene.

Vannak tervező típusú emberek, akik precízen mindig mindent elterveznek fejben. Él egy kép a fejükben, hogy milyen is legyen az a másik fél, és ebből nagyon nem engednek. Nem arra gondolok, hogy szőke legyen, vagy barna, de manapság az emberek tele vannak elvárásokkal a másik nem felé.

Igen, az is igaz, hogy nem szabad megalkuvónak lenni, és beérni a sz*rral, de nem is lehet egy embertől sem elvárni, hogy megfeleljen egy "eszményképnek". Sajnos az emberek nem tökéletesek, és kizárt dolog, hogy olyan társat találj akinek nincs valamilyen hibája.

Az a kérdés, hogy azok a hibák amik a másikban jelen vannak, számodra mennyire tolerálhatóak.

Pszichológusok szerint, a "számodra elég jó" lesz a tökéletes partner. Tehát nem a fejedben lévő, az agyaddal megtervezett társkép a nyerő.

Ez azoknak szokott gondot okozni, akik mindent a "fejben tervezzük meg és döntsük el" elv alapján akarnak megélni, és képtelenek a megérzéseikre, érzelmeikre hallgatni. Arra a bizonyos hatodik érzékre.

Ha nagyon meg van tervezve (a korábbi rossz tapasztalatok miatt is), hogy milyen legyen a következő partner, akkor egyre kevesebb az esély, hogy azt valaki meg tudja ugrani (persze nem lehetetlen).

Aztán mikor kudarc éri az embert, mert mégsem lett olyan a partner mint amit a fejében megtervezett, elvárt volna tőle, akkor jön az önostorozás, hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen, vagy mi velem a baj stb...

Nem veled van a baj, csak nehezen tudod elfogadni, hogy nincs tökéletes ember, mindenkinek vannak hibái.

Szóval te is elég jó vagy valakinek, csak ez az amit nem könnyű kideríteni, hogy kinek.

Nálad a lényeg ebben a mondatban van szerintem:

"Az is igaz, hogy vannak lelki gondjaim bőven, de ezeket fogalmam sincs, hogy mennyi idő lesz megoldani, mert csak mostanában kezdtem igazán rájuk látni, eddig csak ezek irányították az életemet."

Gondolom ezt csak max. privátban fejtenéd ki amit megértek, de szerintem "itt van a kutya elásva"!

Szóval vannak lelki gondjaid (mindenkinek vannak) és eddig hagytad, hogy az irányítson! Ez a lényeg, ezen kell változtatni!

Ha gondolod privátban leírhatod mi az, mert ez így elég homályos.

2021. dec. 18. 09:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Akárki akármit állít, rengeteget számít a szerencse!

Ezt mindig is láttam, most épp egy kb. 7 éves kapcsolatot közelről figyelve győződhetek meg róla. A nőnek (32) ez a 3. kapcsolata, szóval még csak az sem mondható el, hogy előtte mennyi mindent meg és túl kellett élnie, mire nagy nehezen rátalált arra, akivel minden klappol. A találkozás is egy tök hétköznapi, spontán helyzetben történt (munkán keresztül), szóval ebbe se kellett beleszakadnia, hogy összejöjjön. És akkora mázlija volt, hogy olyannal találkozott, akivel azonos az életstílusuk, értékrendjük, nem pedig csupa olyannal, akivel ég és föld + nem egy intoleráns, semmit el nem fogadó és viselő, kritikus, elégedetlen alakkal, hanem épp az ellenkezőjével. Emellett persze megvan a vonzalom is.

Nekem meg sokunknak hol van ekkora szerencsénk? Persze, hogy csak szenvedünk, ha eleve nem is abba botlunk bele, akibe kellene. Ha egyáltalán belebotlunk valakibe... Ha nincs alap, amire lehet építkezni, akkor a fejed tetejére állva pöröghetsz is, akkor sem lesz az egészből szar sem.

2021. dec. 18. 09:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

#19 Igazad van, szerencse is kell hozzá.

A mai fiataloknak sokkal nehezebb dolguk van, mint a nagyszüleiknek, szüleiknek volt.

Nincsenek olyan "terek" ahol személyesen lehetne ismerkedni. Most nem házibulikra (részegek, drogosok), meg lebujokra gondolok. Régen (20-30 éve) voltak olyan közösségi terek (ifjúsági házak, közösségi házak stb.) ahol lehetett személyesen is beszélgetni, ismerkedni embereknek.

A mai fiataloknál már minden az internetre korlátozódik, egy két alkalmat kivéve. Tinder, Badoo és társaik....

Aztán mindezt a felgyorsult tempóban, mert rohanó világot élünk. Aztán aki egy kicsit is "lassabb beállítottságú" érzelmi, bizalmi téren, az általában jó megszívja.

2021. dec. 18. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!