Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér/csúnya nők mire vannak elszállva ennyire maguktól a társkeresőkön?
Ó ha már így tovább vittük a dolgot .
Ha a pasik a hibásak azért mert a ronda nők is válogathatnak akkor a ronda pasik miért nem ... A nők tehát felszínesebbek
Kész nyertünk Férfi társaink !!!
Viccet félre téve ez akkora egy baromság ... nem a külsőtől függ valaki személyisége hanem a neveléstől és a külső hatásoktól , egy szép nő is lehet egy orbitális bunkó ahogy egy kövér vagy kevésbé szép is .
Igazából szerintem ez egy gyerekbetegség sokaknál hogy a hamis értéket nézik ami elmúlik idővel . Az igazság az hogy egy jófej csaj lehet akármilyen ronda vagy kövér nekem akkor is többét ér mint egy akármilyen bunkó
Azt tudom tanácsolni hagyd a netes ismerkedést és lépj ki a világba ahol megvan az első benyomás is és az többet ér bármely netről lopott kamuszövegnél :)
A CSÓRÓ LÚZER FÉRFIAK mire vannak elszállva ennyire maguktól a társkeresőkön?
Mondom le adom az igényem ... még ezek a CSÓRÓ LÚZER FÉRFIAK se válaszolnak, vagy ha igen, akkor is olyan nagy arcuk van, hogy az hihetetlen. De mire van ekkora egójuk, amikor élőben egyébként bűnrondák CSÓRÓK, LÚZEREK, MAMAHOTELESEK ezek a FÉRFIAK és örülniük kellene, hogy valaki szóba áll velük.
33
Na erről beszéltem az előbb xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!