Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 10 év alatt minden létező társkereső platformot kipróbáltam,0 eredmény,valószínűleg csúnya vagyok?
A csúnya férfiak tök egyedül bolyonganak a világban életük végéig?
Én nem ezt látom.
Nem feltétlenűl, inkább azt jelenti hogy nem tudsz normális beszélgetést fentartani és érdeklődést kelteni a másikban.
Ha nem nézel ki jól is lesznek emberek társkeresőkön akikkel lehetőséged van beszélgetni és onnantól kezdve van esélyed arra hogy találkozzatok, majd az tovább menjen...
Viszont ha nem tudsz velük úgy beszélni, hogy ők viszont akarjanak veled és elkezdenek érdeklődni irántad, akkor csak felületes pár perces chatelések lesznek vagy az a fajta, ahol 1-2 naponta küldtök egymásnak egy-egy üzenetet de hamar elhal.
5# Ezt azért nem hiszem el, mert jelenleg kapcsolatban vagyok, de kíváncsiságból fel mentem 1x így is a Tinderre.
2-3 egy színű semmit nem ábrázoló kép volt fent és a bioba is valami baromságot írtam és csak kedvtelésből huzogattam jobbra-balra.
Így pár nap alatt lett 20-30 matchem, úgy hogy alig használtam az appot egyértelmű okok miatt.
Szóval lehetetlen, hogy 10 év alatt neked semmi esélyed nem volt beszélgetni másokkal.
Nem vagy csúnya!!
Figyi elmondom mitől lesz egy férfi vonzó:
-sármos
-kedves, de nem nyálas
-igényes, de piperkőc
-udvarias
-bókol, de nem hízeleg
Nem görcsöl rá semmire.
Menj ilyen életben ismerkedős társas randikra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!