Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vak lánnyal szeretnék randizni?
Nyugodtan probalkozz naluk
A legtobb lany akit ismerek onnalo van munkaja, nem feltetlen kell nekik az allando segitseg.
3-as, hülye kérdésre hülye válasz.
Elég gáz dolog direktben vak lánnyal ismerkedni, hogy ne lássa, hogy mennyire ronda valaki.
Mert hasonló kategória, mint amikor valaki kiirja, hogy ronda lányokkal ismerkedne, mert ő is ronda.
Képzeld magad a vak lány helyébe, aki megtudja, hogy csak azért nyomul rá a srác, mert amugy ronda, és mindenki más leszarja...
#8 Mondjuk az ismerőseitől érdeklődik?
Egyébként szerintem szánalmasabb a kérdést kiírójára nézve, meg az ilyen gondolkodású emberekre nézve, mint a vakot illetően.
Vak lány vagyok. És elárulom, hogy már a tapintásból is sokminden lejön egy emberi arccal kapcsolatban; a formája, hogy mennyire szimmetrikus stb. Egy vaknak ugyanúgy lehetnek külsővel kapcsolatos elvárásai, sőt talán a tapintás miatt az arc szimmetriája még fontosabb. A gondolkodásmódod pedig szánalmas. Szerinted egy vak nem informálódik a másik külsejéről? Meg fogja kérdezni hogy nézel ki és hazudsz neki vagy mi? Az ismerőseit is meg fogja kérdezni, mit gondolnak a kiszemeltről, akik nyilván őszinték lesznek. Vakként nekem fontos a külső, a partneremé és a sajátomé egyaránt.
#1-nek üzenem, hogy léteznek felolvasóprogramok, nagy ügyesség sem kell a telepítésükhöz, így a vakok is olvasnak, írnak, dolgoznak mint minden más ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!