Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy munkanélküli lánnyal?
Nagyon próbálkozom, de eddig sikertelenül munkatéren, pedig már lejebb is adtam az elvárásokból. Jól megvagyok, nem vagyok nagy igényű, van tartalékom is, de a jelenlegi helyzetben nem könnyű.
Viszont esténként magányos vagyok, és szeretnék párt találni. Ebben az akadályoz, hogy mindenkit csak a munka érdekel és még a végén azt hinné valaki, hogy a pénzre hajtok. Szerintetek megér egy próbát vagy várjak az állásra? 26/L
Igen, gond nélkül. Nekem is volt ilyen időszakom régebben. Szóval kicsit sem zavarna.
F
Szerintem ez ne legyen akadály. Elmondod mi a helyzet, aztán ha akar elhív, ha nem, ott a másik.
Azon viszont gondolkodj el, hogy ott, azon a településen maradsz-e, mert munka miatt lehet költöznöd kellene, nem odakötni magad.
Simán, ezen nem múlna. Be is tudnám ajánlani lehet több helyre is. :)
29/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!