Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz egy fiúnak barátnőt találnia?

Figyelt kérdés
Gondolom velem van a baj mert még sosem volt barátnőm. De az a gondom hogy sok lány nem is akar igazán szeretni egy fiút, nem vágyik rá, inkább a komolytalankodás meg a szex a fontos, ami szerintem kicsit kiábrándító főleg ha egy lány csinálja. Nem értem hogy miért van kevés olyan lány aki szeretre vágyik, meg megbízhatóságra vágyik. Miért jó nekik ez az össze vissza ismerkedés. Én fiú létemre eléggé érzelmes vagyok és már kikészít ez, nagyon szeretethiányom van már. Van egy lány aki évek óta csak hülyít van barátja, de időnként felbukkan, és ez is csak azt tudatosítja bennem hogy nem vesz komolyan, nem szeret, max ha elhagyja a fiú akkor pótléknak jó lennék. Olyan lányt aki 100%ig engem akarna és szeretne lehetetlen találni. Pont én amikor tényleg nagyon szeretnék kapcsolatot nem találok, sokan meg a többedik kapcsolatban vannak. Vagy nem csak nekem, hanem mindenkinek nehéz szeretettel teli kapcsolatot találni?
2021. dec. 16. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Mitől kiábrándítóbb ha egy nő szexel mintha egy férfi?

Férfi vagyok és sosem fogom megérteni.

Te pedig azért nem találsz senkit mert bilibe lóg a kezed és álomvilágban élsz.

2021. dec. 16. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

A szex is ugyan olyan fontos, mint az érzelmek, csak mondom 🤫

Szóval hiába akarod magad az "érzemes fiú" karakterrel eladni. Észt osztani meg felesleges, mint külső szemlélő.

2021. dec. 16. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Első megjegyzésem: unom már a nyafogásotokat! Itt picsogtok minden nap, mintha bármiféle megoldást tudna nyújtani egy csapat idegen a töketlenségetekre.

A második: ha egy lány/nő szereti a szexet, és mer élni, az számodra kiábrándító? Inkább csak irigy vagy, mert másoknak van életük, te meg csak nyafogsz, mint egy kislány, akinek meghúzták a haját.

Harmadik: manapság a hosszútávú, boldog, érzelmes párkapcsolat olyan ritka, mint a fehér holló. Az emberek egyre önzőbbek, rohannak. A szexkapcsolat bőven kielégíti az intimitás iránti vágyat. Vannak sokan, akik kapcsolatban élnek, de ezek általában nem tartanak túl sokáig.

Négy: ha egyetlen lányra vársz, aki a te nézőpontodból is csak hülyít, akkor tényleg nagyon gyökér vagy.

A megoldás: megszoksz, vagy megszöksz. Vagy alkalmazkodsz és nem ragaszkodsz a hollywoodi álomvilágodhoz, vagy építesz egy időgépet és visszamész azokba az időkbe, ahol a romantikus szerelem volt a divat, nem pedig a kúrás fűvel-fával.

2021. dec. 16. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Az a te bajod ha évek óta hülyít. Te hagyod neki
2021. dec. 16. 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

"Olyan lányt aki 100%ig engem akarna és szeretne lehetetlen találni."

Ennél a mondatnál jöttem rá a fő problémára. Mivel még nem volt kapcsolatod azt hiszed hogy már ismerkedéskor beléd szeretnek(mivel valószínűleg a szeretethiányod miatt te egyből beléjük szeretsz). Ez viszont nem így van, nagyon ritka hogy két ember már az ismerkedés elején beleszeretnek egymásba. Általában csak van egyfajta vonzalom mindkét fél részéről, és ahogy egyre több időt töltenek egymással, úgy szeretnek egymásba egyre jobban. Egyébként meg kb a pszichopatákon kívül mindenki vágyik szeretetre, szóval ez az összeesküvés-elmélet eléggé sántít.

2021. dec. 16. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Haver ez nem úgy működik hogy megírod a Mikulás bácsinak és ajándékként berakja neked a karácsonyfa alá. Azért hogy szeressenek meg kell "dolgoznod", nem alanyi jogon jár. Szimpátiát, vágyat, vonzalmat, bizalmat ébresztened. Ééééééééérted: először neked a csaj felé, udvarlás, próbálkozások újra meg újra (nem ugyanannál aki mindig lepattint hanem másik csajnál) amíg célba nem érsz. Picsogás helyett állítólag ez segít.
2021. dec. 16. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az a tapasztalatom, hogy valamilyen barátnőt lehet találni, de olyat, aki egyszerre szép és intelligens és kedves, olyat rendkívül nehéz. Az ilyeneket általában már gimiben "lefoglalják", és nem is nagyon állnak meg a házasságig. Lehet persze lejjebb adni valamelyik elvárásból, de én úgy vagyok vele, hogy inkább vagyok egyedül (még akkor is, ha utálom), mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem tudom teljesen elfogadni a másikat. Én nem tudom elképzelni, hogy olyannal legyek együtt, akivel nem tudok hosszan és tartalmasan beszélgetni, vagy aki nem vonz eléggé fizikailag. De az a helyzet, hogy a mai világban ezek már magas igények. Valahogy mióta van internet, azóta az emberek kevésbé "vevők" egymásra, mindenki egy külön világ, mindenki csak magára figyel.
2021. dec. 17. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#8 ez van a jónőkre (csinos, intelligens, értelmes és a személyisége is rendben) mindig is erős a "kereslet", ez van. Azzal vitatkoznék, hogy már a gimiben elkelnek és meg sem állnak a házasságig. A volt osztályomból egy pár van akik gimisként jöttek össze - azóta már elváltak. A többi "jónő" jóval később, inkább az egyetemi évei alatt találta meg a férjét.

Ezzel együtt a "jónőre" mindig többen hajtanak, szóval ha a top kategóriába tartozó nőt szeretnél akkor ott kell lenned a szeren (nem feltétlenül külsőleg, inkább személyiségben) hogy beelőzd a többi hódolóját.

2021. dec. 17. 00:38
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Mert nem is keresel.Azért.Fogadjunk hogy csak a f.szodat meregeted,de az utóbbi 1 hónapban 1 db nőhöz sem közeledtél.Es az utóbbi években is csak 3 sziát sikerült kinyögnöd,meg megkérdezni hany óra van,meg mikor jön a busz,oszt ennyi.

Az a baj veled,hogy büdös a munka,csak a jó fizetés kellene.

Es azon csérogsz,hogy miért nincs pénzed.

2021. dec. 17. 02:27
 10/12 anonim ***** válasza:
13%
Ez van a nőkbe kódolva. Szerelemre nem képesek, a hormonjaik hajtják őket, na meg hogy találjanak egy olyan férfit, aki el tudja őket tartani, mert egyedül életképtelenek.
2021. dec. 17. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!