Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak miért nehezebb barátnőt találni mint lánynak barátot?
Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 21:12
1/10 anonim válasza:
Mert a lányok nem keresik a fiúkat.
2/10 anonim válasza:
Mert mi a másik oldalon vagyunk. Nagy a konkurencia, mi teperünk, míg a nőknek csak ki kell választani a megfelelő férfit a sok udvarló közül.
3/10 anonim válasza:
Igaza van a kettesnek. Általában sok a konkurencia, és mivel én például mindent aprólékosan megtervezek, így nem versenyzek olyanba, ahol nem csak rajtam áll, hogy nyerek-e. Egyébként is fura lenne.
4/10 anonim válasza:
Ez nem így van. Lányok könnyen találnak szexpartnert, de igai társat nehezebben a fiúknál.
Ennek oka egyszerű; sok pasi csak szexet akar. Ha nőként szexpartnert keresel, rögtön van az előző kategóriából jelentkező, viszont ha társat keresel, akkor is abból a kategóriából fognak elsőként jelentkezni. Ezek utána kihasználják őket és szakítás lesz a vége.
Aztán még szerencsés ha nem csúszik be 1-2 gyerek ilyen pasitól. Szóval ne irigykedj rájuk, jobb dolgunk van nekünk.
35F
5/10 anonim válasza:
Én nehezen találok és nő vagyok.
6/10 anonim válasza:
Nekem is nehéz TÁRSAT találni
N
7/10 anonim válasza:
A nők a külső szépségükkel, a személyes kisugárzásukkal sokkal jobban tudják a kártyákat keverni.
8/10 anonim válasza:
Már miért lenne nehezebb?
Lányként könnyű szexhez jutni, de barátot, társat ugyanolyan nehéz találni, mint egy fiúnak barátnőt.
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy lánynak sokkal könnyebb
20/f
10/10 anonim válasza:
Mert a nők igényesebbek a külső döntések alapján. Férfiaknak sok nő szép vagy kevésbé érdekli, de a nőknek kevés a jóképű és érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!