Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél tovább vagyok szűz, annál nehezebb lesz barátnőt szereznem? A korombeli lányoknál kizáró ok ha szűz vagyok? Én meg soha nem is csókolóztam még.21/F
Figyelt kérdés
Még sok prosti sem fogad szüzeket.2019. febr. 8. 13:03
1/7 anonim válasza:
Nyilván nem örülnek, mert ugye tapasztalatlan vagy, nem tudod mi kell nekik, de azért az értelmesebbje csak ezért nem fog kidobni, ha amúgy meg bejössz neki.
2/7 anonim válasza:
Ha az eszemre hallgatok akkor nem jönnék össze szűz sráccal. Lehet hogy tök irreális és hülyeség amit mondani fogok, de félek hogy fájdalmat okozna/nem lenne jó vele a szex. És tekintve hogy én is szűz vagyok, még azt se mondhatom hogy majd tanítom :D Türelmem se lenne hozzá mondjuk. Az meg a pasinak se jó ha rajtam azt látja hogy vonakodok a szextől, félek tőle. Viszont ha beleszeretnék egy srácba akiről kiderül hogy szűz, nem szakítanék vele emiatt. Próbálnám kihozni a helyzetből a legtöbbet :D
3/7 anonim válasza:
A francba már ezzel a nyafogással. Még a napi 5 kukihossz kérdés is jobb volt, mint a mostani napi 5 nyafogó vénszűz.
4/7 baby_berry válasza:
Ha minden szűz embert elutasítunk akkor mindenki örök szűz maradna:D
L
5/7 A kérdező kommentje:
De elvesztitek már 15 évesen a szüzességeteket egy másik 15 éves szűzzel,20 felett meg már gáz szűznek lenni
2019. febr. 8. 20:52
6/7 baby_berry válasza:
Nem gáz! Valaki 34 évesen is szűz! :)
7/7 anonim válasza:
Sok prosti pont leszarja. Ami kitételt láttam az az szokott lenni h 20 alatti ne. Simán menj el prostihoz!
Csajozni meg nem nehéz csak kezdj el beszélgetni! (badoo.com)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!