Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csöndes, félénk fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csöndes, félénk fiúnak lehet barátnőt találnia?

Figyelt kérdés

23 vagyok és még nem volt sajnos, bár egyszer lehetett volna, de pont ezek miatt nem jött össze.

Miért nem jönnek be a lányoknak az ilyen fiúk?

Én ha lány lennék tuti ilyen fiút választanék.

2021. szept. 25. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2021. szept. 25. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Persze, lehet. Az én egyik középsulis infó tanárom és ilyen volt, volt olyan óra mikor hozzánk se szólt csak ültünk, neteztünk és vártuk hogy legalább adjon valami feladatot. A kollégáival se volt valami kommunikatív még is van egy elég csinos felesége meg kislánya.

Szóval, ne add fel!

2021. szept. 25. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, nincs lehetetlen. A húgomnak is ilyen párja van (mondjuk inkább csendes, mintsem félénk), bár maga a húgom is ilyen természet.

Nekem azért nem jönne be egy ilyen fiú (csak a leírt tulajdonságok alapján), mert én egyáltalán nem ilyen vagyok és borzasztóan zavarna, ha nem rezonálnánk ilyen alapvető dolgokban.

24/L

2021. szept. 25. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Az attól függ. Ha otthon úlsz a számítógép előtt és lusta vagy akkor nem lesz.

Ha keményen dolgozol, tanulsz, sportolsz akkor magàtól jönni fog csak légy türelmes és ne görcsölj rá.

És ne a külsőségek alapján akarj nőt. Egy plàzapicsa nem való neked. Azokat hagyd meg a rosszfiúknak.

Egy szolid csendes nőt keress.

2021. szept. 25. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Kedves #3!

2 kérdésem lenne:

Ha ismered a történetet, akkor röviden leírnád a húgod és barátjának a megismerkedését? Hol, hogyan?

Hasonlóan szoktam nyilatkozni magamról mint a kérdező, annyival kiegészítve ha valaki nyit felém onnantól az adott személy és baráti társasága felé a félénkség, visszahúzódás megszűnik. Itt a félénkségbe mi a probléma? A kezdeti is vagy csak az ha huzamosan fennmarad? Nyilván elméleti a kérdés, de ismerkednél-e velem ha megszólítanod neked kellene, legyen az buli vagy park, de utána lassú léptékben már én nyitnék feléd (és érdeklődésünk, stb. stimmelne)?

Előre is köszönöm ha válaszolsz.

2021. szept. 25. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Mindketten nagy gamer-ek, egy videójátékon (már nem emlékszem melyik volt) keresztül ismerték meg egymást. Először csak a játékon belül beszéltek, majd Messengeren keresztül, majd félév után személyesen is találkoztak.

Nem szoktam idegeneket megszólítani (ez bulis, parkos részre vonatkozik), társaságokon és közösségeken belül szoktam ismerkedni, ilyenkor pedig gyakran én vagyok a kedvezményező fél (persze ezek barátságra vonatkozó indítások), így ez nem zavarna abban az esetben, ha utána ő is rögtön felveszi a dolgot és nem nekem kéne vinni a beszélgetést állandóan, például. Az viszont egy nagyon rossz hozzáállás, ha csak azt várod, hogy majd mások nyitnak feléd. A lassú léptek rész pedig attól függ, hogy mennyire lassúak. Egy bizonyos lassúság után már elveszíteném a türelmemet és érdeklődésemet.

24/L

2021. szept. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!