Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idősen már késő barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Most leszek idén 29 éves és sohasem volt kapcsolatom meg kamaszkorban sem. De az egyedüli lét egyidő múlva kikészíti az embert és valami borzasztó. Probáltam ismerkedni de neten nem lehet, élőben sokaknak kapcsolatuk van. Probáltam úgyis hogy kibérelek egy kis lakást és hozzá keresek lány lakótársat de nem nagyon jelentkeztek lányok. Tehát én már feladtam. Csak így hogy leszek felnőtt? A szulokkel lakom, nincs kivel programokat szervezni meg menni akárhova es ez azért 29 évesen nem helyén való.2021. júl. 24. 10:35
1/11 anonim válasza:
Ne viccelj már, hogy lenne késő..szerezz valami hobbit, ahol tudsz ismerkedni. Akár csak barátokat szerzel eleinte, akikkel tudsz programokat szervezni és így továb...:)
2/11 A kérdező kommentje:
Itt az írtak hogy ha csak csajozásra kell hobbi az már eleve rossz. Hobbim van de nincsenek ott lányok sajnos.
2021. júl. 24. 10:41
4/11 anonim válasza:
Nem a csajozás miatt gondoltam a hobbit, hanem hogy ismerkedj. Kialakuljon egy baráti kör, akikkel tudsz menni ide-oda, így könnyebb az ismerkedés is
5/11 anonim válasza:
Miert gondolod, hogy egy elvalt 49 eves ferfi jobb helyzetben van, mint te? Nekik megis sikerul tobbnyire uj kapcsolatot kialakitani. Az ismerkedes nem a leszolitasokbol all, ez kevesek kivaltsaga.
6/11 anonim válasza:
Házasodna a gazdában egy 60+os gazda keresi a szerelmet, meg a jövendőbeli feleségét... aki már 1 asszonyt el is temetett.
Ezek után én meg se mernék szólalni a helyedben.
7/11 anonim válasza:
Le vagy már maradva mint a borra-valló.
Menj akciós a kötél az obiban, de azt is mondjak hogy a Duna víze most kellemesen meleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!