Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idősen már késő barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Most leszek idén 29 éves és sohasem volt kapcsolatom meg kamaszkorban sem. De az egyedüli lét egyidő múlva kikészíti az embert és valami borzasztó. Probáltam ismerkedni de neten nem lehet, élőben sokaknak kapcsolatuk van. Probáltam úgyis hogy kibérelek egy kis lakást és hozzá keresek lány lakótársat de nem nagyon jelentkeztek lányok. Tehát én már feladtam. Csak így hogy leszek felnőtt? A szulokkel lakom, nincs kivel programokat szervezni meg menni akárhova es ez azért 29 évesen nem helyén való.2021. júl. 24. 10:35
11/11 anonim válasza:
Későnek nem késő, csak nem fogsz. Basszus, a társaságot ki kell neked alakítani, fel kell építeni magad, emberek között legyél sokat, ahol felfigyelhetnek rád, vagy te másokra. Az nem működik, hogy otthon vagy egész nap és várod, hogy valaki kopogtasson az ajtón. Én 15 évesen kezdtem el táncsulikba, versenyekre járni, sportoltam, edzőtermekbe, fitnesztermekbe jártam, mindig új dolgokat találtam ki magamnak, amivel nem lett még párom, de idővel a társaság nem volt probléma és sok embert megismertem. Később ennek köszönhetően sokkal lazábban tudtam ismerkedni is és bár értek csalódások, de fokozatosan tudtam építeni a lányokkal való párkapcsolataimat. Egyre szebb nőkkel tudtam ismerkedni, és jelenleg is egy csodálatos párom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!