Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak kb mennyi időbe telik barátnőt találni?
Figyelt kérdés
szóval egy átlagos fiúnak mennyi idő kell hogy legyen barátnője (komoly kapcsolat, nem pár hetes vagy pár hónaposra gondolok)?2021. szept. 17. 19:31
1/5 Lazy Lover válasza:
ezt így nem lehet megmondani van akinek évek van akinek 2 nap alatt össze jön
2/5 anonim válasza:
Mindenki csak a saját szerencséjét tudja leírni, nincs olyan hogy átlagos mivel szerencsefüggő.
Nekem eddig nem sikerült soha. 21/f
3/5 anonim válasza:
A netes társkeresésről van saját tapasztalatom, élőben ismerkedésnél csak úgy jött. Én tinderen ismerkedtem. Az előző páromnak is én voltam az első tinderről akivel találkozott, vele fél évig voltunk együtt. A mostani páromnak tudom hogy ugyanezen az oldalon a 2. lány voltam akivel beszélgetett, kb egy hét után találkoztunk és én voltam az első akivel találkozott, 2 éve vagyunk együtt. Nekem kb 3 hónap volt mire megismertem az előző páromat, és fél év mire megismertem a mostanit lányként. Kb 15 randim volt az alatt a pár hónap alatt.
4/5 anonim válasza:
Ilyen hozzá állással meg hülye felfogással neked nehezen fog össze jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!