Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye van egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy olyan fiúnak barátnőt találni aki utál bulizni, utál táncolni, és szó szerint egyetlen barátja sincs?

Figyelt kérdés

2018. aug. 18. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elobb elgondolkodnek miert nincs egy baratom sem.
2018. aug. 18. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fiú hogyan viszonyul úgy általában véve az emberekhez?
2018. aug. 18. 22:16
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Találj rám. Dettó ugyanez vagyok.
2018. aug. 18. 22:22
 4/13 A kérdező kommentje:

#1 minden barátom csak kihasznált vagy csak azért barátkozott velem hogy legyen kit szivatni.Többet nem barátkoztam velük és így már nem maradt egy sem

#3 lány vagy?

2018. aug. 18. 22:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Semmi.

Lány a #3-as? Csak óvatosan... :-)))

2018. aug. 18. 22:59
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 arról nem én tehetek hogy nincsenek barátaim.Emiatt meg már barátnöm lehet.Mert ugye ismerkedésnél a lányok azt is figyelembe veszik,kinek mennyi barátja van..
2018. aug. 18. 23:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem tehetsz arról, hogy vannak-e barátaid. Te döntöttél úgy, hogy mivel akikkel eddig próbáltál barátkozni, görények voltak veled, ezért biztos, hogy bárki, akivel ezután barátkozhatsz, csakis ugyanilyen, vagy még görényebb lehet. Ezért aztán nem bízol másokban. Jól sejtem?
2018. aug. 18. 23:37
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan és hogyan szerezzek barátokat.

2018. aug. 19. 00:18
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Leginkább találd ki hol a hiba. Van valamilyen (minden bizonnyal szocializációs) probléma ami miatt nem ismered ki az embereket és nem tudsz kapcsolatot teremteni.

Ezért nem találsz olyan barátokat akik kedvelnek és/vagy ezért reagálod túl a viselkedésüket. Nem mondom hogy nem voltak szemetek hisz nem voltam ott. Viszont ismerek olyat aki eleve rosszul választ ráadásul túl is reagál minden emberi megnyilvánulást vitát stb. Így csak azok maradnak mellette akiknek oka van rá. Lehet nálad is van ilyen probléma.

Rá kell jönnöd mi akadályoz és fejleszteni azokat a képességeidet amik segíthetnek. Az hogy nincsenek barátaid egy tünet. És nem azért “figyelik” a nők hogy vannak e barátai egy pasiknak mert ez a heppjük hanem mert sok mindent előre vetíthet ez a tény. Itt soha nem népszerű ez a gondolat de akinek nincsenek barátai jellemzően nehezen teremt és tart fenn emberi kapcsolatokat. Ez már eleve gond hisz azt sugallja nehéz személyiség ami sok esetben lelki problémákkal társul. Ezen felül mivel nincsenek emberi kapcsolatok az ilyen emberek minden szociális igényüket a pártjukon akarják kiélni ami a legtöbb embernek teher. És könnyebben válhat kisajátítóvá hisz ha a párja elmegy barátokkal ő egyedül kuksol otthon. Féltékennyé válhat a párja emberi kapcsolataira veszélyben érezheti a pozícióját féltékeny lehet az időre amit a párja mással tölt. Persze ez egy átlagos embernél is benne van a pakliban csak ha magányos sértett sérült valaki gyakran fokozottabban éli meg a frusztrációt.

Szóval a lényeg hogy ha neked nem jó így jöjj rá hogy tudsz változtatni de ne azért hogy a Marcsit megszerezhesd hanem hogy neked jobb legyen.

2018. aug. 19. 08:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, habár nem mondanám, hogy "szó szerint" egyetlen barátom se lenne, akad, de többnyire egyedül vagyok.

Ennek ellenére voltak kapcsolataim, de mind elég hamar véget értek, nem igazán volt sosem több éves kapcsolatom, csak amolyan "kis életűek". Fontosnak tartom, hogy változtassak az életemen, hogy emberi kapcsolatokban is nyitottabb legyek, megtaláljam a közös hangot az emberekkel, utána jöhet a párkapcsolat. Szerintem az is megkövetelhet némi alap szociális érzéket.

2018. aug. 19. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!