Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz egy fiúnak barátnőt találnia?

Figyelt kérdés
Gondolom velem van a baj mert még sosem volt barátnőm. De az a gondom hogy sok lány nem is akar igazán szeretni egy fiút, nem vágyik rá, inkább a komolytalankodás meg a szex a fontos, ami szerintem kicsit kiábrándító főleg ha egy lány csinálja. Nem értem hogy miért van kevés olyan lány aki szeretre vágyik, meg megbízhatóságra vágyik. Miért jó nekik ez az össze vissza ismerkedés. Én fiú létemre eléggé érzelmes vagyok és már kikészít ez, nagyon szeretethiányom van már. Van egy lány aki évek óta csak hülyít van barátja, de időnként felbukkan, és ez is csak azt tudatosítja bennem hogy nem vesz komolyan, nem szeret, max ha elhagyja a fiú akkor pótléknak jó lennék. Olyan lányt aki 100%ig engem akarna és szeretne lehetetlen találni. Pont én amikor tényleg nagyon szeretnék kapcsolatot nem találok, sokan meg a többedik kapcsolatban vannak. Vagy nem csak nekem, hanem mindenkinek nehéz szeretettel teli kapcsolatot találni?
2021. dec. 16. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nem értem hogy miért van kevés olyan lány aki szeretre vágyik, meg megbízhatóságra vágyik. Miért jó nekik ez az össze vissza ismerkedés."

Ne próbáld megérteni, és ne várd, hogy majd mások megváltoznak azért, mert te nem ilyen vagy. Ilyen világ van, el kell fogadni és alkalmazkodni a helyzethez. Szar ezt felismerni és kimondani, de ezen az úton kell elindulnod.

2021. dec. 17. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Ismerkedni kell, persze nem minden áron. Sajnos én is szerelmes vagyok egy csajba akinek barátja van régóta és le se szarja a csajt. A csaj mégis ragaszkodik hozzá. Én már elengedtem a dolgot, nem beszélünk, de így is nehéz így ismerkedni, hogy mindenki hozzá mérek. De csinálom, mert a legrosszabb ha nem teszel semmit....
2021. dec. 17. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!