Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos fiúnak mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos fiúnak mennyi időbe telik barátnőt találnia?

Figyelt kérdés
Ha én már évek óta nem találok barátnőt és évek óta nem is szexeltem akkor velem lehet a baj vagy ez normális?
2021. okt. 17. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Veled van a baj.

És ezzel nem a külsődre gondolok, hanem arra, hogy rossz helyen keresed.

Ha végig sétálok az utcán, nem szemezne velem 1nő sem, ezáltal nem találok senki olyat akinek tudom, hogy tetszenék...

Viszont elmegyek hétvégén bulizni, és 20bol legalább 3csajjal tudom, hogy lenne esélyem...

Ha a külsőddel ugy gondolod, hogy baj van, akkor változtass, valamint öltözz stíllusosan, és törj ki a komfort zónádból, járj el olyan helyekre, ahova eddig nem jártál... például ha ezidáig nem jártál bulikba, kezdj el járni, esetleg könyvtárba, vagy bármi olyan helyre, ahol eleve is jól éreznéd magad, de nem a csajozás az elsődleges...

Minél jobban kergeted a dolgot, annál távolabb lessz... ezért inkább szórakozni járj el, és lesz majd olyan csaj, akivel tudsz szemezgetni, és tudod róla, hogy van nála esélyed

2021. okt. 17. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Én már hagyom a fracba. Eljárok örömlányhoz, mert tisztelet a kivételnek dehát ilyen luxus és vagy plázacsajokat meg disco királynőket vigyen haza az aki akar.
2021. okt. 17. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Vagy van a B verzió, hogy facebookon jelőlj be 50+ nőt, és mindnek küldj el egy hatásos szöveget...

Vagyis ne egy "szia, mizu?"-t írj, mert a mai világban minden nő kap napi 100-at...

Mondjuk itt van ez, amit nem én találtam ki, de elküldtem 10csajnak, és 2nél sikerem lett vele "Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Nemrég olvastam egy tanulmányt, miszerint minél több a-t raksz a szia után, annál jobban bejön neked a másik fél 🤔"

Ez mondjuk nem egy nagy csajozós duma, de akkoris más mint a többi üzenet amit kap, és fel fogod kelteni az érdeklődését.

A lényeg, hogy minimum 50nőt jelölj be, ebből legalább 20vissza fog igazolni, és küld el mindnek a hatásos szöveget, amit ki találtál... 5 legalább tutira vissza fog írni, és ha már vissza írt, akkor már meg van az esélyed (feltéve, ha nem azt irja, hogy van barátja), szóval ha már vissza írt, akkor már csak rajtad mullik, hogy hogyan tudod beszéltetni a csajt, és hogy élvezi e a beszélgetést.

2021. okt. 17. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Az attól függ barátom. Ha az átlagos külsejű fiú folyamatosan csajozik, próbálkozik újra meg újra akkor könnyű. Ha csak várja a sültgalambot a szájába hogy a csajok menjenek oda hozzá akkor nehéz.
2021. okt. 17. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én átlagosnak tartom magam, annyi hogy sportolgatok és szigorúan diétázom, így a testem viszonylag jó (de semmi extrára nem kell gondolni).

Én azt látom, hogy szexpartnert viszonylag könnyű találni, de normális párkapcsolat nehéz.

2021. okt. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!