Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos fiúként nehéz lesz barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Átlagos az arcom, kicsit fiatalabbak tűnik, és nincs az az igazi férfias arcom. Alig van rajta szőr, de borotválom. Vékonyabb alkatú vagyok annak ellenére is hogy sportolok már rég óta.
Kicsit önbizalomhiányos vagyok, és nem beszélek sokat.
De szerencsére magas vagyok és a hangom is mély viszonylag.
De úgy érzem nagyon nehéz dolgom van így mert nincs annyira férfias kinézetem. Mert ha az lenne már fél siker, de még akkor is ott van az ismerkedés ami nem egyszerű. Főleg nekem.
2020. febr. 19. 23:59
1/4 anonim válasza:
Akarmilyen baratnot nem annyira. De minosegi baratnot vagy szexi egyejszakast nehezebb.
2/4 anonim válasza:
Átlagos csajt keress, ne manökent. :)
3/4 anonim válasza:
Figyelj. A legtöbb lány is átlagos. Ugyanígy agyalnak mint te. Én is átlagos lány voltam, azt hittem. soha nem fogok kelleni senkinek. Nem így lett.
4/4 anonim válasza:
Neurotikus a kérdés.
Átlag alatti emberek is találnak párt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!