Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt eddig a legfájóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legfájóbb “ghosting” szàmotokra?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 15:00
1 2 3 4 5
 31/50 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
#30 De, államvizsgáztam kétszer is, sikeresen, szerencsére, és mindig tudtam írni valakinek, hogy "bocs, most elfoglalt vagyok, majd jelentkezek, ha lesz időm" :)
2021. dec. 16. 20:35
 32/50 A kérdező kommentje:
Na igen. Ha valaki akar veled valamit az ír. Érdeklődik. Nem csak elővesz, ha unatkozik….
2021. dec. 16. 20:36
 33/50 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Nem tudom, mit vannak itt kiakadva emberek, hogy vagyunk páran, akik őszinte kommunikációt várunk el a másiktól, akkor is, ha valaki elfoglalt. Kb 2 percbe telik megírni egy üzenetet, hogy ne haragudj, most összerúgtak a fejem felett a hullámok, majd jelentkezek ha lenyugszanak a dolgok.

Innentől kezdve aki nem ír semmit, csak szó nélkül eltűnik, az önként döntött így, ordít arról, hogy az illető milyen ember és mennyire érdekli őt a másik, így innentől kezdve ha taknya nyála összeolyik és úgy kúszik utánam vissza, akkor se kéne, mert számomra a minimális tiszteletet nem adta meg. Sz-rok én arra, hogy államvizsgázik, nekem ehhez mi közöm? Nem a párom, nem a férjem, nem az én dolgom. Én is napi 10-12 órát dolgozok, vannak hobbijaim, mellette nyelvet tanulok, van, hogy csak aludni járok haza, ha látom, hogy sűrű hetem lesz, írok a barátaimnak, randiknak, hogy bocs, most nem fogunk tudni találkozni, majd máskor. Hadd ne nyeljem már le szó nélkül, hog valaki, akivel hónapok óta ismerek és elvileg KEDVEL (?) szó nélkül eltűnik, mert ő elfoglalt aztán meg csodálkozik hogy engem már miért nem érdekel, mikor vissza akarja sírni magát :D

Egy halom pasi rólam álmodik meg összetenné a kezét, ha ránéznék, majd pont biztos ilyenekre pazarlom az időmet, akik arra se méltatnak, hogy bocs, nem érek rá most.

A munkahelyen, ha valakinek az emailjére nem válaszolok hetekig, kirúg a főnököm. Ha a barátaimnak nem írok vissza hetekig, akkor számon kérnek és eltávolodnak tőlem. Miért nyeljem le ezt szó nélkül egy pasinak?

Bocs, de hacsak nem az intenzíven köt ki, műtik vagy meghal nem nagyon tudok rá értelmes indokot elfogadni :D

2021. dec. 16. 20:46
 34/50 A kérdező kommentje:
Sunshine, így ismeretlenül is köszönöm a hozzászólásaidat. Valamelyest segítettek.
2021. dec. 16. 20:49
 35/50 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

#34 Szívesen!

Lehetsz megértő, (sőt, legyél is) ha valami közbejön neki, vagy épp mások a prioritásai, és nincs ideje a rendszeres kommunikációra, mindenkinek közbe jöhet az élet, de az, hogy nem jelzi ezt feléd egy üzenettel, vagy nem szól, sőt, egyenesen ignorál, az a tisztelet hiánya!

2021. dec. 16. 20:53
 36/50 anonim ***** válasza:
91%
1 és fél év barátság extrákkal után meghívtam a szülinapomra egy szelet tortára, azt mondta eljön. előtte való nap már nem reagált. ő volt az egyetlen barátom
2021. dec. 16. 23:42
 37/50 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Régen még elöntött a pulykaméreg. Most már pont lesz*rom. Ha valakinek fontos vagyok, nem csak én keresem őt, hanem ő is (és nem, nem kifogásokat). :)))
2021. dec. 17. 00:04
 38/50 anonim ***** válasza:
13%
Nem volt ilyen, mert már az elején úgy állok az online megismert nőkhöz, hogy olyan mint a többi. Nem ér így csalódás. És eddig mindig bejött, mindegyik ugyanolyan. Komolytalan internetes egóhajhászok
2021. dec. 17. 11:16
 39/50 anonim ***** válasza:
25%

Én írtam a 3 hónap után ghostingoló srácot.

Megismertem, jóval őutána mást, szintén neten. Tavasszal lesz az esküvőnk.

Nem mindenki egyforma.

2021. dec. 17. 12:50
 40/50 anonim ***** válasza:
91%

Szintén közel hat hónap után azt az embert, akit szeretek, nem tudtam elérni semmilyen platformon, éreztem rajta, hogy rideg, kerüli a találkozót. Tudtam, hogy gáz van. Mindezek mellett a szemembe is hazudott.

Flegmázott velem és úgy kezelt, mint aki totálisan semmibe vesz.

Én meg nem hagytam annyiban. Megkerestem, lebuktattam, és részemről ez volt az utolsó alkalom, hogy hülyét csinált belőlem. Éppen eleget bőgtem miatta.

2021. dec. 17. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!