Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt eddig a legfájóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legfájóbb “ghosting” szàmotokra?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 15:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól indult kettőnk között minden a sráccal, aztán összejöttünk, kétszer próbáltuk meg a kapcsolatot de nem nagyon ment. Viszont közben beleszerettem, ő meg eltűnt az életemből...
2021. dec. 16. 15:32
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ez azért elég durva! Legalább 1 sort írhatott volna.

Biztos hogy nem bántottad meg valamivel? Nem volt valami félreértés köztetek?

2021. dec. 16. 15:34
 13/50 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy bármivel is megbántottam volna. Rossz passzban volt, szomorú volt, spontán el is sírta magát (mondjuk sajnos ilyen máskor is volt már :( ) próbáltam volna vigasztalni, de nem hagyta. Azt mondta nem tudom úgyse, vele van a baj.
2021. dec. 16. 15:40
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kértem jegyzetet a csajtól. Azt írta, hogy ha haza ér, akkor bescanneli és küldi is.

Soha többé nem válaszolt. Ha írok neki nem látja. :(

azóta már a vizsga is lement.

Jegyzet semmi. :'(

2021. dec. 16. 15:50
 15/50 anonim ***** válasza:
0%

Kedves lányok! Különös figyelemme az #1 válaszoló! Minden ghostingnak oka van! 99%ban olyan bánto dolgot mondtok amire nincs bocsánat.

Egy ghostingoló

2021. dec. 16. 15:51
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

#13 Sajnálom, de ennek a lánynak biztos volt valami lelki problémája. Lehet az is, hogy a családjával kapcsolatban volt valami baj stb...

Ilyenkor csak azt nem értem, ha már ennyire közel kerültetek egymáshoz, akkor egy rövid mondatban megmagyarázhatta volna a dolgot. Két- három szó is elég, ha nem akarja részletezni.

Persze ahány ember, annyi féle gondolat.....

2021. dec. 16. 15:53
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván bántó dolgot mondtam, csak nem vettem észre, ő nem említette. Ebédszünetben még írt viberen, küldött szívecskéket. Aztán többet nem jelentkezett, nem válaszolt. Aha.
2021. dec. 16. 15:57
 18/50 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy van oka, csak nem biztos, hogy te vagy az.

Én egy időben próbáltam online ismerkedni, és általában nagyon gázosak voltak a fiúk. Viszont ha nekem tetszett volna a fiú, akkor neki nem jöttem be. Annyira nem vettem a szívemre, de azért néha rosszul esett.

Volt pl. egy srác, aznap jelentkezett be. Egyből ráírtam. Még az elején voltam ennek a dolognak, nem tudtam, hogy nem szabad mindenkiben egyből megbízni. Első nap elkérte a számomat, és vagy egy órát beszélgettünk telefonon. Nagyon szimpatikus volt, vicces, szexi volt a hangja. Másnap találkoztunk, és külsőre is rendben volt. Azt mondta neki is tetszem, majd keres. Aztán soha többet nem keresett. Hát ez egy kicsit azért rosszul esett, persze nem sírtam tele a kispárnámat, hiszen nem volt köztünk semmit.

Már rég el is felejtettem, amikor vagy 3 hónap múlva rámírt, hogy ne haragudjak, és tudja, hogy szemét húzás volt tőle, de igazából kibékült a barátnőjével, és azért nem keresett többet. Nem kérdeztem az exeiről, szerintem nem illik, pláne első randin, de összevesztek, és azért regisztrált társkeresőn, és egyből aznap meg is találtam. Másnap meg kibékültek. Tehát nagyjából arra voltam jó, hogy bebizonyítsa magának meg a nőnek, hogy egy napon belül be tud csajozni.

Sok ilyesmi volt egyébként, hogy találkozgattunk, aztán se szó, se beszéd eltűnt a srác. Igazából szerintem ilyenkor az van, hogy több lánnyal találkozgatnak, és valaki jobban tetszett. Persze megmondani nem szokták. Ő is 3 hónappal később írta meg, már azt sem tudtam, hogy kicsoda.

Volt egy orvos pasi is. Egyszer találkoztunk, nem volt akkora szám, mint ahogy képzelte magáról, de nem volt ronda. Hát, ha mellé még orvos is, gondolom könnyen talál magának nőt, szóval nem tudom mit keresett ő a társkeresőn. Elég jó volt a randi, de utána 2 hónapig nem keresett. Aztán felhívott, és elmentünk egy második randira. Elkezdett magyarázkodni, hogy külföldön volt, azért nem keresett, blabla. Mondtam neki, nem számít, nem volt köztünk semmi, nem ígért nekem semmit. De aztán le akart fektetni, amire nemet mondtam. Többet nem is keresett. Szóval ő tényleg csak azt akarta.

Szerintem ezekbe nem szabad annyira beleélni magunkat.

2021. dec. 16. 16:00
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
2 éve fesztiválon megismertem egy nagyon aranyos, szép lányt. Sajnos csak az utolsó napon, így igazából csak egy délutánt és egy estét töltöttünk együtt. Én úgy éreztem nagyon jól elvoltunk, együtt mentünk koncertekre, a végén már kézenfogva, sokszor ő "húzott magával", tényleg jó volt. Másnap leszakadt az ég és ő elég korán, köszönés nélkül lépett le. Sajnos nem volt időm elkérni bármilyen elérhetőségét, de miután hazaértem Facebookon megkerestem. Csak a keresztnevét tudtam meg azt hogy hol lakik. Megtaláltam, bejelöltem és rá is írtam. Válaszolgatott, de csak egy-két szóval, abszolút nem érdeklődött utánam, nem kérdezett semmit stb. Aztán nem írtam neki, gondoltam ha ő majd keres akkor érdeklem, ha nem akkor nem. Mondanom sem kell nem keresett soha többet. Eléggé szarul esett ez, de annyiból nem bántam, hogy azon a nyáron szakítottam barátnőmmel, szóval nem nagyon álltam még készen új kapcsolatra. Később egyébként facere kiírta hogy kapcsolatban van, a fesztivál előtti dátumtól... Szóval ez is lehetett az oka a dolognak.
2021. dec. 16. 16:06
 20/50 anonim ***** válasza:
14%
Ha egy lányt ghostingolnak ott komoly fölé választás volt, akkora hogy mégse fér bele végül a fiú idejébe (a többi csaj mellett). Fiú nem tud föléválasztani mert szóba sem állnak vele a jobb nők... ott a kb egyforma kategóriás lány kapott egy epizódszerepet egy jobb pasitól aki éppen levette őt a polcról
2021. dec. 16. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!