Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legfájóbb “ghosting” szàmotokra?
Részemről nem volt annyira fájó, csak nem igazán értettem. Elég rég volt. Egy ismerősöm volt osztálytársa volt, elmentem a szalagavatójukra, felkért táncolni, jó volt. Utána is találkoztunk, randiztunk párszor. Nem utalt semmi arra, hogy nem érezte volna jól magát, de egy idő után nem jelentkezett többet.
Mai napig nem tudom, mi volt az oka, de van ez így.
23.
Ezt az elvárja dolgot a legtöbb ember elsüti - mindkét nem - általában jó jelzése ez annak, hogy az illető még az átlagnál is hazudósabb, ráadásul manipulatív/dominanciára törekvő, ami réééégen rossz.
Nem nagyon volt ilyen, legutóbb 3-4 hétig ghostingolt egy pasi, akivel hónapok óta találkozgattam, bár komolyan nem jártunk, mert államvizsgázott és nagyon bestresszelt, az túl jól nem esett, de tudtam, hogy nem miattam van, így túltettem magam ezen :D
Persze államvizsga után jött vissza térden csúszva, de hát az már engem nem nagyon érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!