Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt eddig a legfájóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legfájóbb “ghosting” szàmotokra?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 15:00
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
99%
Amikor a srác találkozó után még a vonaton letiltott :D
2021. dec. 16. 15:08
 2/50 anonim ***** válasza:
89%
Mindegyik az volt . :(!
2021. dec. 16. 15:09
 3/50 anonim ***** válasza:
100%

Fájni egyik sem fájt, de talán az, amikor életemben először éreztem azt online, hogy valaki kezd érdekelni, mert tényleg volt összhang és baromi jól eldumáltunk már az elejétől (nem igazán tud senki megmozgatni online, nekem személytelen, ő volt az első aki már online is érdekelt, ami nálam nagy szó) aztán egyszer már nem válaszolt.

Ami igazából csak azért esett rosszul, mert úgy éreztem baromi jól kijövünk és ha más nem egy laza haveri kapcsolat lehet belőle.

Na hát erről ennyit.

2021. dec. 16. 15:11
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Fájni ritkán fáj, az egynapos beszélgetéseket nem is igazán számítom. Régebben volt, hogy rosszul esett, meg lekezelőnek éreztem a szarabb kifogásokat.

Meg egyszer valami haragfélét, amikor az egyik ilyen személynél kiderült, hogy akkor amikor a beszélgetés történt, talán lehetett volna több is belőle. Csak pont akkor és ott történt egy sor olyan körülmény, ami - nem önhibából - a beszélgetést végét jelentette. Ennyit a szerencséről, ami mindig az élet egyik fő mozgatórugója lesz.

2021. dec. 16. 15:14
 5/50 A kérdező kommentje:
Fél éven keresztül találkozgattunk, rengeteg közös program, volt köztünk szex nem egyszer, boldogok voltunk egymás társaságában. Utolsó találkozó után még beszéltünk messengeren. Másnap érdeklődtem felőle, de fel sem vette a telefont, vissza se hívott, messengeren se írt vissza. Közben pedig zenéket posztolt egy oldalra. Tegnap újra kerestem, de teljesen ignorál.
2021. dec. 16. 15:18
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as válaszoló kommentjét én is szó szerint leírhatnám.
2021. dec. 16. 15:18
 7/50 anonim ***** válasza:
97%
Velem ugyanez történt kb, csak 3 hónap után. Ebédszünetben még szívecskéket küldött, majd eltűnt. Pár hónap múlva előkerült, hogy nem találkoznánk-e. Nem.
2021. dec. 16. 15:21
 8/50 anonim ***** válasza:
94%
Kedves Kérdező ! Én ugyan ezt eljátszottam párszor egy sráccal , aztán már csak arra lettem figyelmes hogy kapcsolatban van ... Kár az ilyen nyomorultakkal foglalkozni <3 26L
2021. dec. 16. 15:24
 9/50 A kérdező kommentje:
Nálunk fordítva van/volt. Én vagyok a férfi…
2021. dec. 16. 15:29
 10/50 anonim ***** válasza:
94%
a lényeg ugyan az , nyomorultakkal nem szabad foglalkozni :)
2021. dec. 16. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!