Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez probléma hogy megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez probléma hogy megkérdezem?

Figyelt kérdés

Badoon matcheltünk egy lánnyal. Némi beszélgetés után megkérdem tőle hogy miért húzott jobbra. Erre ezt válaszolta: “Ezt most teljesen komolyan kérdezed?😂” Én pedig mondtam neki hogy igen. Ezután meg törölt a kapcsolatok közül. Most miért baj hogy megkérdem miért húzott jobbra? Idióta nő.

28F

2021. dec. 16. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
7es pedig sok a rinyád, tipikus rinyáló duma amit itt megszokhattunk ebben a stílusban.Mindenki más hibás csak ti nem,csak a nők.Hát ne is haragudj de ahogy elnézem a többségeteket tipikus tróger szint:kinyúvadt gatyas melegítőnadrag,piszkos cipő,ápolatlan külső...stb....hát jó hogy nem ezt választjuk.
2021. dec. 16. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
#11: Ne haragudj, de ti nőként itt egy teljesen normális dolog miatt hisztiztek. Egy értelmes, normális kérdés miatt.
2021. dec. 16. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad ... a badoot és a tindert is. Ilyen gyökér nőkkel van tele.

Én is kérdeztem már meg, mert miért ne kérdezhetném? Jó hogy nem majd már lassan minden kérdésért törölnek, meg érezzem magam kellemeltenül.

Egomán, likegyűjtő prostik / ronda csajok társasága a telefonos társkeresős appok.

Nem kell egy ilyen kérdésen kiakadni, annyi választ lehet rá írni ...

-Szimpatikus vagy

-Tetszik ez az rajtad

-Tetszett a leírásod

stb...

Úgy hogy hagyjuk már ezt, hogy semmit sem lehet megkérdezni ezeken a hulladék appokon a másiktól, mert rögtön besértődik aztán megy a következő egónövelő kanhoz, akivel eljátsza ugyanezt.

2021. dec. 17. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!