Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez probléma hogy megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez probléma hogy megkérdezem?

Figyelt kérdés

Badoon matcheltünk egy lánnyal. Némi beszélgetés után megkérdem tőle hogy miért húzott jobbra. Erre ezt válaszolta: “Ezt most teljesen komolyan kérdezed?😂” Én pedig mondtam neki hogy igen. Ezután meg törölt a kapcsolatok közül. Most miért baj hogy megkérdem miért húzott jobbra? Idióta nő.

28F

2021. dec. 16. 09:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
En sem szeretem ha idiota kerdeseket tesznek fel.
2021. dec. 16. 10:10
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Valószínűleg túl butának talált és nem akart veled vesződni.

Azért húzott jobbra, mert szimpatikus voltál neki. Te nem azt kérdezted meg, hogy mi alapján voltál szimpatikus, hanem csak "Amúgy miért húztál jobbra?". Nekem sem lenne túl megnyerő így az elején. Mondjuk ő is túlreagálta. Egyikőtök sem vesztett a másikkal semmit.

2021. dec. 16. 10:12
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Milyen választ vártál erre? Mert ez egy totál felesleges és értelmetlen kérdés. A csaj se komplett, hogy emiatt törölt az is igaz. Én nem szeretem az ilyen kérdést, mert 1, meg kéne írnom hogy bejössz és ezért? De ez egyértelmű,nem? Senkit se húzok jobbra akit nem akarok. 2, Te is jobbra húztad. Én vissza kérdeznék hogy te miért húztál jobbra engem? Így már nem nekem kéne udvarolnom, ha épp ezt akartad elérni.
2021. dec. 16. 10:12
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem is számítottál volna rá, hogy jobbra fog valaki húzni.

És annak is a lehetőségét hordozza, hogy szerinted csak unalomból vagy szánalomból tette.

2021. dec. 16. 10:19
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

Azért az kemény, hogy amikor egy nő összejön egy gyökérrel, aki csak megdugja vagy olyanokért vannak oda csajok, aki veri őket, benyomjátok azt a szöveget, hogy ő áldozat és nem tehet semmiről... De egy férfit már azért negatívnak állítotok be, hogy egy normális kérdést fel mert tenni... :D

Akiknek ez a kérdés valami extra: Értelemszerűen a kérdező kíváncsi volt, hogy mi fogta meg a másikat benne. Az, hogy számotokra ez nehéz vagy buta kérdés, az nem a kérdezőt, hanem titeket minősít.

(Csendben megjegyzem, én is kérdeztem párszor ilyet és tőlem is kérdeztek ilyet nők. 1 ember kivételével soha, senkit sem zavart ez a kérdés és képes volt normális választ adni mindenki nekem és én is másoknak. Az, hogy ez a kérdés itt a többségnek problémás, csak azt árulja el, hogy elég szépen összefújta a szemetet a szél és az itteni válaszokra nem sok mindent lehet építeni.)

2021. dec. 16. 10:20
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

mert ez egy hulye kerdes, ertelemszeruen azert huzott jobbra, mert tetszettel neki, szimpinek talalt. olyan, mintha azert kerdezned, h elkezdjen fenyezni, hogy ilyen jokepu vagy stb.

ugyanakkor a csaj se szazas, ha ezert torol. ha en beszelgetek valakivel, aki alapveton szimpi, es bekerdez egy hulyesget, nem fogom torolni.

2021. dec. 16. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

#5: Tanuld meg, hogy a nőnél a logika is érzelmi síkon működik, tehát semmi köze a realitásokhoz. Éppen ezért

A magabiztos férfi mintapéldánya az, akiket látsz, hogy ki sem látnak a csajkoszorúból. Akik állandóan gründolnak valamit, akik mindig mindenben határozottak, a zsákutcában is pont arra akartak menni a végén megmutatni a kis házikót. Meglepi.

Aki mindig mindent meg tud oldani, még ha az egész élete is egyre nagyobb romokban hever. És aki SOSEM VÁR POZITÍV MEGERŐSÍTÉST, hiszen TUDJA, hogy bejön a nőnek. Aki csak úgy létezik, mint a dalia herceg.

Férfi szemmel ezt azért nehéz felfogni, mert mi a tetteknek hiszünk. Minket nem érdekel, ha a nő szavakkal azt mondja, hogy van barátja, ha közben flörtöl velünk. Minket nem érdekel, ha a nő elhord mindennek, ha dugott velünk meg esetleg dugni is fog vagy azért nem fog, mert már nekünk lett elegünk belőle, úgyis megvolt.

De fordítva azzal se vagyunk kisegítve, ha ezredszer halljuk, hogy milyen helyes, értékes férfiak vagyunk és egyszer majd egy lány milyen boldog lesz mellettünk, mert mi ezt a lányt várjuk már régóta, de mindig csak mondogatja más.

Ahogy azzal sem, hogy mennyivel jobban jártak volna velünk, mint azzal a szeméttel, akivel lefeküdtek, de persze velünk már nem fogják elkövetni újra ezt a "hibát".

Sőt, bár minket a nő anyagi helyzete nem különösebben érdekel, ha el tudja tartani magát, de mi nem azt nézzük, hogy divatos ruhák meg kozmetikumok, ha ki sem látszik a személyi kölcsönökből és el van maradva a lakbérrel, mert akkor számítunk rá, hogy egy idő után fel fogja dobni, hogy mi lenne ha gáláns férfiként kisegítenénk, persze majd visszafizeti (ahogy tette azt az eddigi adósságaival is, azért van egyre több neki).

A nők viszont a külsőségeket nézik, villants kifelé státuszt és máris jobb lesz a megítélésed, mintha átlagos lennél. Szavakkal azt mondják a nők, hogy biztonságra vágynak, valójában pedig élményekre a férfi oldalán, az ösztönöket nem érdekli, hogy a férfi honnan teremti elő a pénzt, ha az ukrán maffia a csontjait összetöri az már a jövő, a lényeg a jelen, amikor a nővel az oldalán habzsolják az életet.

Ugyanezt nem lehet megtenni egy valóban anyagi biztonságban lévő könyvelővel vagy matematikussal, aki nem szórja két marékkal a pénzt. Az ilyen embert csak kihasználni lehet, természetesen azt is a biztonság álcája mögé bújva, miszerint "nem adom könnyen magam, mert akkor nem tisztel" meg "hát nekem gondolnom kell a leendő gyerekem jövőjére is".

Szóval így nehéz a kommunikáció valóban...

2021. dec. 16. 11:31
 8/13 anonim ***** válasza:
29%

szerintem tök jogos, hogy kérdezte. Én pl kaptam már olyat, hogy háááát unatkozóóóóm, meg nemtooooomjaaaj és hasonlók.

Figyelj, ha ezért egy látványos kivonulós hisztit csinált, mert nem képes kimondani egyszerű dolgokat, totál jól jártál. Gondold el egy kapcsolatban mit csinálna, ha komolyabb dolgokat kellene kifejezni.

2021. dec. 16. 12:13
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Igazából ezt a kérdést én is megkaptam a héten.

Miért húztam őt jobbra??De ez hülye kérdés,mit mondhatnék erre hogy láttalak a képen és bejössz?De még egy kép nem jelent semmit amúgy meg,mert élőben is látni kell és neki is fordítva.Én ezt nem kérdezném meg fordítva, ez kicsit olyan bugyuta dolog.

2021. dec. 16. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
5ös húha de megmondtad akkor te is szemét vagy mert itt vagy fent,nem?
2021. dec. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!