Arrol mi a véleményetek, hogy rámdudálnak, erre én kibasszom az ajtót, kiszállok, vehemensen villámló szemekkel odamegyek, majd végtelenul ártatlan, szelid hangon megkérdezem: - Mi a probléma?
Te meg unstkozol...
Egy általad generált gumicsonton rágódsz...
Tanuld meg a közlekedési etikettet
Először erőteljesen rá kell dudálni az illetőre és az ablakból ki üvölteni hogy Te normális vagy!
Utána pár hormonoktól feltüzelt szóváltás után középső új felmutatásával és az illedelmes "Akkor b.zd meg anyádat!" elköszönés után gumicsikorgatva elhajtani a helyszínről.
Ha a vesztes vitapartner elkezd követni téged akkor egy határozott fékpedálra taposással megmutathatod neki hogy ki áll a hierarchia magasabb fokán. Ha a vesztes fél továbbra sem hárít akkor az ajtó erőteljes kinyitásával és az közúti ellenfél testi fenyegetésével nyilváníthatod ki dominanciádat.
Ne hagyd hogy mások a kresz betartására kényszerítsenek! Elvégre az út az erőseké, nem pedig azoké a gyenge irodai munkásaiké akik a benzintakarékos Priusszal közlekednek!
Nálunk a ránkdudálás a legkissebb probléma. Íme pár példa:
Állunk a piroson. Elakarjuk hagyni a sávot, de elől záróvonal van. Mellettünk kamion. Mögöttünk szintén. Elkezd vadul dudálni. Próbálunk átmenni a másik sávba, de senki nem enged el. A mellettünk lévő kamion majdnem elvitte a tükröt. Mi is vadul dudálunk. Nekünk is van, mit akar a fasz mögöttünk. De volt egy rendes ember, aki kiszállt és mondta ő elénk enged. Mindez úgy, hogy hátul ott ült a 13 éves lányunk.. (párom lánya)
Nyaralásról megyünk este haza. Mögöttünk száguldozó román kamionos villog rám, majd megvakulunk. Dudál. Leakart tolni minket. Mivel kihalt volt az út megálltam. Elővettem az ilyen célokra szánt baseball ütőm. Kiszálltam és megkérdeztem "ismerkedünk?" Ő persze elbújva a volán mögött k*rva anyázott. Tovább mentem. Volt olyan is, hogy 10en évesek majdnem elgázoltak. Azok meg csak vigyorogtak. Na itt az agyam elborult. Követtem őket. Félelmükbe behajtottak egy építkező területre, nehogy kiszálljak. Nő létemre elég ijesztő vagyok. Krafmagázom. :)
Nos. Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!