Ha valakivel megbeszélsz egy időpontot, hogy mikor/hol találkoztok, bunkóság rákérdezni előtte, hogy biztos jön-e? Te megkérdezed?
Arra gondolok, hogy volt, sokszor, hogy megbeszéltem valakivel, hogy X helyen 3kor taalálkozunk. Mondták oké. De sokszor előre beszéltük le. Mondjuk Ma szombat, és akkor Hétfőn találkozunk 3kor ott.
És eljön a hétfő, elmegyek, sehol senki, felívom, hogy késik-e mire: "ja, ma van hétfő? Úúú elfelejtettem/Közbe jött valami/meg gondoltam magam...:F"
És ezt nekem nem mondta meg, mégis honnan tudhattam volna?
Másik eset: Ezek után hogy párszor megcsinálta velem pár ember, előtte rákérdeztem mindig, hogy "Akkor jössz 3re, indulok, Te is?" És volt, aki fel volt háborodva, hogy "meg ígérte nem? Akkor mit hívogatom!"
Most mi a teendő? te rákérdezel ilyen dolgokra 2x is, ha már levan beszélve valami, hogy biztos jön-e?
Bunkóság tőlem, ha lebeszélem valakivel, hogy holnap után 3kor találkozunk, és holnapután felhívom 3 előtt, hogy biztos jön-e?
Aki mindig ott van a megbeszélt időben, vagy ha nem tud jönni vagy sokat késik, akkor magától felhív engem, azoknál nem szoktam rákérdezni, mert azok megbízhatók.
Akik már párszor megcsinálták, hogy fél órát késtek avgy nem jöttek és nem szóltak, azoknál rá szoktam kérdezni, hogy jönnek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!