Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi vesztesnek miért tartja magát nettó 300.000-es fizetéssel?
Azt mondja ő csak rövid szexkapcsolatokba megy bele, mert ennyi pénzzel hosszú távúba nem lehet belekezdeni.
Hogy rombolhatja a gondolkodását valakinek a világ?
ötös: Semmi játszmázást nem kell mögé látnod a dolgoknak. Miért is tenném?
Szerinted külföldről akarok ezzel ezen az oldalon csajozni? Szerinted ez valóban működő képes lenne? :D Ne nevettesd ki magad. :D
A pénz az minden hol is pénz. Nevezzük eurónak, dollárnak vagy akármi másnak.
Írhattam volna euróban is de tapasztalatból mindom, hogy sok embernek az nem mond semmit míg át nem számolja. Gondoltam kihagyok egy lépést. De mivel mondtam is, hogy én sem érzem soknak, ezért külföldön sem számít soknak. Mondjuk nekem elég, mert előtte is tettem félre, szóval nem szűköldödöm.
Csak választ írtam, saját tapasztalatból merítve... Azért meg ne hibáztass... Úgy sem venném magamra...
Zsold... Mond még hogy migráns, és jól körbe is röhöglek. :D
Még a hitelhez is kell vagy 5-6 millió önrész, 300 ezres fizuból még azt is hosszú évek alatt lehet csak összekaparni. Az ilyen vagy képezze tovább magát, vagy menjen külföldre, de az ilyen beletörődés meg a nők szidása a szar fizuja miatt nem fogja előrébb vinni.
Ez a Gyakori...
Az meg nektek, hogy a legtöbb magyar nem keress 300-at?
12.
Tehát a szokásos csúsztatás volt - régi trükk ez már, ezen az oldalon, hogy páran verik a brokit a külföldi segélykére. Milyen nemes jellemek!
Mondom ÉN keresek annyit, nem a pasim. A golddiggerek kezdjük ott, hogy dolgozni se hajlandóak. Amúgy meg ha golddiggernek számít egy olyan nő, aki nem akar nyomorba gyereket szülni, akkor tényleg az vagyok🤣
#14 nyilván a kérdésben szereplő pasi olyan nőkre ácsingózik, akiknek ez kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!