Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan közösség, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan közösség, ahol normálisan lehet beszélgetni ilyen témákról?

Figyelt kérdés

Amikor feljöttem az oldalra és ebbe a kategóriába, akkor azt hittem, hogy az emberek normálisan akarnak segíteni és válaszolni, ezért én is ezt csináltam. Aztán láttam, hogy inkább csak a frusztrációkat vezeti le mindenki és köpködi a másik nemet. Alig látni valakit, aki a saját nemével szemben bármiféle kritikus dolgot írna vagy elfogadná azt. Az évek során ez egyre durvább lett. Már sokszor nem is válaszolnak egymásnak a hozzászólók, csak odavágnak egy sértést, aztán hátradőlnek, hogy ők milyen értelmesek.

Tudtok esetleg olyan fórumot, facebook csoportot vagy discord szervert, ahol párkapcsolati témák is felmerülnek és ÉRTELMESEN lehet róluk beszélgetni? Ismertem egy ilyet, de az mára eléggé kihalt.

2021. dec. 14. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10.

Azért megvan itt a ló másik oldala is, amikor "Szerintetek a Kovács Béci, az osztálytársam, jó fej?" - honnan kellene tudni?

2021. dec. 14. 17:36
 12/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen, meg a "mit vegyek a páromnak?", "miért vakarta az a lány/fiú az orrát a buszon?", "mire gondolt a kollégám, mikor ezt mondta?". Totál hülye kérdések.
2021. dec. 14. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!