Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan embereket akik egész nap ki sem mozdulnak az otthonukból, személyesen nem beszélgetnek emberekkel, csak közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
Azt el kell mondanom hogy én beszélgetek személyesen is emberekkel és nem sokat vagyok otthon tehát azt ne írjátok hogy én2017. jún. 24. 11:05
1/16 anonim válasza:
Igen, de ők zömében idős nénik és bácsik. Nem mozdulnak ki nagyon, max. a boltba meg a temetőbe, de aktívan FB-oznak. Nem vicc, több ilyet ismerek.
2/16 anonim válasza:
pár hónapja én is
legutóbb 9-én mentem el itthonról, vizsgázni
3/16 anonim válasza:
Most én is ilyen leszek egy ideig mert a fodrász nagyon elb*szta a hajam.
Amìg meg nem nő nem igazán akarok emberek közé menni.
5/16 anonim válasza:
Az 5-6 évvel ezelőtti énemet. :c
21/L
6/16 anonim válasza:
Az 5-6 évvel ezelőtti énemet. :c
21/L
ja,hihető hogy egy taknyós 15 évesen nem megy sehova,suliba se
7/16 anonim válasza:
am én nemjárok sehova,pedig enmvagyok nyugdíjas,de
mitől lett ettől jobb neked kérdező?
8/16 A kérdező kommentje:
Jó az idősebbek akik otthon FB-oznak nyilván kapnak nyugdíjat de akik fiatalok azok miből élnek ha egész nap otthon ülnek?
2017. jún. 24. 11:41
9/16 anonim válasza:
Az jó kérdés. Irigylem őket h otthon ülhetnek munka helyett :D
10/16 anonim válasza:
ooo már megint te. ronda és csóró de kedves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!