Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek olyan embereket akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan embereket akik egész nap ki sem mozdulnak az otthonukból, személyesen nem beszélgetnek emberekkel, csak közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Azt el kell mondanom hogy én beszélgetek személyesen is emberekkel és nem sokat vagyok otthon tehát azt ne írjátok hogy én
2017. jún. 24. 11:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szia 32 éves nő:)
2017. jún. 24. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:

6. Carlito's Way borzalmasan okos.

Iskolába persze jártam, de ez nem sokat osztott vagy szorzott, mert ott is inkább magamnak voltam el, nem voltak barátaim. Később persze találtam barátokat, pl. jött egy új lány az osztályba, akivel aztán megtaláltam a közös hangot.

Mondjuk nem értem, mert vannak magántanulók is annyi idősen, azok meg főleg, hogy nem járnak, így nem beszélgetnek személyesen. :)

Online játékokban, meg oldalakon ismertem meg embereket, felvettem őket MSN-re, de egyesekkel személyesen sosem találkoztunk, de ha nem akarjátok, nem kell elhinni.

Szerencsére én kinőttem ezt a korszakot. :") Így örülök.

21/L

2017. jún. 24. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem legjobb barátnőm ilyen. Nem igazán vannak barátai, csak én, évközben csak suliba jár, nyáron meg sehova, csak ha én elhívom hogy találkozzunk. De csak velem hajlandó találkozni, ha elhívom hogy üljön be velünk valahova a barátommal meg a haverjaival, vagy éppen moziba, sehova nem jön. És amúgy én már meguntam hogy folyton lekoptat ha azt akarom hogy ne csak otthon üljön, úgyhogy már úgy vagyok vele ha neki jó így akkor unatkozzon otthon...
2017. jún. 24. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
:)) mostmár amugy tényleg kezdelek megsajnálni...
2017. jún. 24. 12:31
 15/16 anonim válasza:

Tisztelt kérdező!

Én 20 éves fiú vagyok. És szinte majdnem minden nap itthon vagyok. Falusi vagyok. Nagyon nincs hova menni a többiekkel nem igazán tartom a kapcsolatot. Így hát el vagyok itthon is.

2017. jún. 24. 12:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Kit kezdesz megsajnálni 14-es?
2017. jún. 24. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!