Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan közösség, ahol normálisan lehet beszélgetni ilyen témákról?
Amikor feljöttem az oldalra és ebbe a kategóriába, akkor azt hittem, hogy az emberek normálisan akarnak segíteni és válaszolni, ezért én is ezt csináltam. Aztán láttam, hogy inkább csak a frusztrációkat vezeti le mindenki és köpködi a másik nemet. Alig látni valakit, aki a saját nemével szemben bármiféle kritikus dolgot írna vagy elfogadná azt. Az évek során ez egyre durvább lett. Már sokszor nem is válaszolnak egymásnak a hozzászólók, csak odavágnak egy sértést, aztán hátradőlnek, hogy ők milyen értelmesek.
Tudtok esetleg olyan fórumot, facebook csoportot vagy discord szervert, ahol párkapcsolati témák is felmerülnek és ÉRTELMESEN lehet róluk beszélgetni? Ismertem egy ilyet, de az mára eléggé kihalt.
A kettő közöttire gondoltam. Itt általában lényegtelen, hogy minden nőről/férfiről beszél az ember. Ha odaírja, hogy a legtöbb/sokan/többség vagy bármi hasonló, akkor az itteni többség ugyanúgy támadásnak veszi.
A kritika elfogadása alatt pedig olyan dolgokat értek, amik az egyik nemre jellemzőbbek vagy a másikra. Itt ilyet nem látni. Egy társadalomban élünk, amiben akárhogy is akarjuk, nincsen teljes egyenlőség. Egyenjogúság van, de ettől még máshogy szocializálódik a 2 nem, mások az elvárások feléjük, máshogy akarnak kitűnni és sorolhatnánk. Egy horgászversenyen több a férfi, egy sminkboltban több a nő. De, amint ugyanilyen szinten leír egy viselkedésről valamit az ember, az érintett nem tagjai kikaparnák a szemét.
Nincs olyan csoport ahol mindenki normális lenne. :P
Mindig lesznek fura figurák. Ha komolyan akarsz ilyen dolgokról beszélgetni, akkor a legjobb ha valakivel személyesen beszéled meg. Mármint neten is megteheted írásba, csak 1-1 emberre privátba beszéljétek ki a dolgot. Ha bárki belökheti a hülyeségét az nem sokat segít a dolgon.
Szóval ha van valami kérdésed és szívesen leírom a véleményemet. ^^
A nők és férfiak ugyan olyanok kb. Inkább az emberiséget veszem középpontnak.
Minden fórumon vannak frusztrált emberek. Már szinte tényleg csak a barátaival tudja normálisan megbeszélni a dolgait a ember.
Én is azért regisztráltam ide, mert gondoltam itt majd kedvesek és segítőkészek az emberek. Vannak akik tényleg ilyenek.
De néha elképedek, hogy egy egyszerű általam leírt mondatba is úgy bele tudnak kötni egyesek, és a visszájára fordítani, hogy csak nézek.
Néha még rosszabb kedvem lesz, attól ha ide "felnézek", mert egyesek itt élik ki magukat és csak bántóan tudnak megnyilvánulni. Tisztelet a kivételnek.
"Ha odaírja, hogy a legtöbb/sokan/többség vagy bármi hasonló, akkor az itteni többség ugyanúgy támadásnak veszi."
Mert ugyan olyan f_szság. Ugyan úgy általánosítás. Ha valami konkrét problémád van és azt képes vagy normálisan megfogalmazni, akkor segíteni fognak. Én ezt tapasztalom itt. Persze azokra a kérdésekre nem érkezik 20-30 oldal válasz, mert ha valódi problémáról van szó és nem rinyálásról, valódi kérdése van a kérdezőnek és nem csak panaszkodni és/vagy szitkozódni és/vagy provokálni akar, akkor hamar meglesz a válasz és onnantól nincs értelme tovább odaírni.
Szívesen beszélgetek veled ha akarsz.
Írj rám!
8.
Napi egyre kellene limitálni a kérdések számát fejenként, akkor eltűnnének a sorozatkérdezők alkotásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!