Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom azt, hogy régen minden jobb volt?
Régen alatt nem az x évvel ezelőtti időkre gondolok, hanem a gyerekkorra. Akkor senkit nem érdekelt, hogy a barát, barátnő mit tud neki nyújtani, lehet-e tervezni vele a jövőt, milyen a családja, mennyi pénze van, milyen körülmények közül jön, okos-e, stb. Egy dolog érdekelte akkor az embereket, legalábbis engem: jól érzem magam vele? A legőszintébb dolog volt akkor beleszeretni valakibe, mert tényleg csak ő foglalkoztatott, a körítés egyáltalán nem.
Csak én látom azt, hogy ahogy idősödik az ember, egyre jobban beleszól az agy az emberi kapcsolatokba?
Hát igen, én is nosztalgiával és boldogsággal gondolok a fiatalságomra...
Hibába a saját lakás,kocsi megfelelő anyagi körülmények és egzisztencia, ha meghallom egy nőtől hogy de jó hogy nekem ezek megvannak mert ők szerencsétlen férfivel össze nem jönnének, azonnal elmegy a kedvem az ismerkedéstől mert nem érzem hogy magamért szeretnének mint régen fiatalon amikor még nem volt semmim. Sokszor ki is derül hogy nem illünk össze és nincs bennünk semmi közös... Mostanában inkább titkolom ezeket amíg tudom, így "talán" a személyiségem is jobban előtérbe kerül, mint régen....
Nem volt okostelefon, nem volt facebook meg időpazarló ostobaságok. Olyan téren jobb volt. Többet jártam el bulizni, kirándulni. Csórón is volt kapcsolatom. Most is lehetne, csóró sem vagyok már, sok éve dolgozom rendesen, de akármilyen nővel köszönöm, de inkább nem jönnék össze. Pótapa sem akarok lenni.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!