Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a nők a független férfiakat?
Én nő vagyok, de nem izgat, hogy random idegenek egyedülállónak-e, vagy sem. Az ismerősi körben fura, ha valaki hosszan egyedül van, de amennyiben nem hisztizik ezen, nem gyárt összeesküvés elméleteket és nem gyűlölködik senki irányába, akkor nem nézem le. Őket sem azért, mert egyedül vannak, hanem mert h,ülyék és/vagy undorítóan viselkednek másokkal. Akiket emberileg nullának tart az ember, azokat többnyire lenézi.
De soha nem tapasztaltam, hogy valakit kizárólag azért lenézzenek, mert régóta van egyedül, mert nem talál számára megfelelőt, vagy mert boldog egyedül és igénye sincs kapcsolatra.
Miben nyilvánul meg, hogy lenéznek a nők? Milyen helyzetekben érzed ezt?
Én nőként egyáltalán nem nézek le más egyedülállóakat, bár az már velem is megesett, hogy úgy éreztem, lekezelően bánnak velem, amiért szingli vagyok.
Nem tudom sajnos, hogy tényleg ilyen elfuserált a társadalom, vagy pedig csak én vetítettem ki a külvilágra a saját szorongásaimat. Szerintem is-is, kb 50%-ban mindkettő.
Az, hogy nem adnak esélyt, nem egyenlő azzal, hogy lenéznek.
Sőt, jellemzően az egyedülálló emberek szoktak összejönni és párt alkotni. Szóval így végképp értelmetlen a kérdés. Annak lenne értelme, hogy téged miért néznek le, ha konkrétan veled nem jönnek össze, de azt meg egy anonim oldalon senki nem fogja tudni megmondani. Az biztos, hogy nem azért, mert épp most egyedülálló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!