Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép nőknek inkább az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nőknek inkább az ilyen férfiasabb tipusu pasik jönnek be vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
Sosem láttam még őket kocka, visszahúzódó stb. srácokkal.
2021. dec. 12. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ez hülye
2021. dec. 12. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy lehet általánosítani, de amúgy

1. A szépség relatív, tehát milyen nőkre gondolsz ezesetben? "Barbie típus"? Persze, ők furán is néznének ki például egy duci, szemüveges, csendes sráccal. De szerintem a gamer lányok nagyrésze is bőven szép. Na ők aligha összejönnének nem "kockával". :D

2. Honnan gondolod, hogy egy férfias kinézetű pasi nem lehet valamelyest visszahúzódó, vagy éppenséggel nem játszik sokat? (Ismerek ilyeneket)

2021. dec. 12. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a szép 😄 ránézésre meg lehet tippelni magyjából az ember értékrendjét. Hasonló a hasonlót keresi
2021. dec. 12. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es igen ilyen barbie tipusuakra gondoltam.
2021. dec. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!