Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek vonzóak a nagyon nem tipikus férfiak?
Figyelt kérdés
Vannak olyan tipikus dolgok amelyek majdnem minden férfira igazak lehetnek.
Pl. valószínűleg legalább egy dolog igaz lesz bármely férfira: érdeklik az autók, motorok, számítógépes játékok, sport, rendetlen, nem tud főzni stb.
Ha van olyan férfi akire egyik sem igaz az inkább vonzó vagy inkább zavaró?
vonzóbb ha semmilyen tipikus férfi tulajdonsága sincs
egyéb, írd le
18 szavazat
1/10 anonim válasza:
A legvonzóbb, ha nem ad nemeket a tulajdonságoknak. Az ilyen előtt "viselkedni" kell.
2021. dec. 10. 14:45
2/10 anonim válasza:
érdeklik az autók, motorok, számítógépes játékok, sport, rendetlen, nem tud főzni stb.
Nem érdekelnek az autok
A számitógép játék se érdekelnek
Sport sakk és természet járás
Nem vagyok rendetlen rend a lelke mindennek
Nagyon jól fözők
F
2021. dec. 10. 14:56
3/10 anonim válasza:
Engem nem igazán zavarnak a fent emlitett dolgok, csak ha már szélsőséges méreteket öltenek pl. a rendetlenség, autómánia stb. Ha az egész életére hatással van emiatt nem alkalmas egy parkapcsolatra. Szóval öszzesegeben a pasis dolgok rendben vannak bizonyos keretek közt, sokkal zavaróbbak a jellemhibák pl.ha hazudik, csajozik, szenvedélybeteg, megbizhatatlan stb.
2021. dec. 10. 14:59
4/10 anonim válasza:
Nálam ezek a dolgok semlegesek. De vannak olyan sztereotíp férfi tulajdonságok, amik kifejezetten vonzanak. Például ha egy férfi sportol és látszik a karjain, mellkasán, hogy van rajta izom. De az ezermesterkedés/barkácsolás/mókolás is ilyen, számomra szexi dolog. Nem baj, ha nincs, de nagy pluszt ad
2021. dec. 10. 16:11
5/10 anonim válasza:
Nem ezekben mérem a férgiasságot
2021. dec. 10. 16:56
6/10 anonim válasza:
Nos az én férjemet teljes mértékben hidegen hagyják az autók, a motorok, a számítógépes játékok és a sport. Rendszerető és a hobbija a főzés, imád és tud is főzni. Én nőként szeretem a focit és a motorokat (ha látunk egy különlegesebbet, oda se bagózik, én az utcán is tekergetem a fejem utánuk), utálok főzni, nem is vagyok benne túl jó, így nem is főzök. Soha életemben nem sütöttem semmit,ő remek sütiket és kenyereket süt. Ő nem szereti a sört, én igen. Mégis tökéletes férfinak látom őt, ő pedig engem tökéletes nőnek. Kinek mi a fontos. Voltak olyan párjaim is, akikre illik egy vagy több a felsoroltakból, de semmi köze nem volt ahhoz, hogy a kapcsolat mennnyire volt sikeres vagy nem sikeres. Nekem ezek irrelevánsak.
2021. dec. 10. 18:25
7/10 anonim válasza:
Van még néhány ilyen "atipikus" férfi a környezetemben. Pl.a barátnőimmel szoktunk meccset nézni, egyikünk párját sem érdekli. Addig ők csinálnak mást, vigyáznak a gyerekekre, vagy valami. Mikor megbeszéljük utána, akkor se szólnak hozzá. 6-os vagyok.
2021. dec. 10. 18:31
8/10 anonim válasza:
Páromat csak épphogy érdeklik az autók (oldtimereket megnézi néha, de nem beszédtéma).
Számítógépes játékok egyáltalán nem érdeklik, sőt inkább utálja őket.
Sportot szökőévente néz: ellenben én nézek focit, kosárlabdát, snookert, olimpiát
Nálam fényévekkel rendszeretőbb.
Tud főzni.
Ha ezek a tulajdonságok határoznák meg a férfiasságot, akkor a mi kapcsolatunkban én lennék a férfi és ő a nő. De a férfiasság az én szememben nem ez.
Ismerek több nem tipikus férfit, mivel egy nagyobb zenekarban játszom és a zenészek eleve nem annyira tipikusak, legalább is az átlag külvilág szemében. Van több vonzó férfi is köztük. Nem csalnám meg a párom, de női szemmel nézve ez az igazság.
2021. dec. 10. 19:56
9/10 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Nekem nem lesz attól férfiasabb, ha érdeklik az autók, de az se zavar, ha igen.
2021. dec. 10. 20:04
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem ezek a tipikus férfi tulajdonságok. Ezek kifejezetten taszítóak, vagy semlegesek. Férfi tulajdonság, ha valaki védelmező, magabiztos, udvarias. Igen, ezek vonzóak. Az hogy valaki szereri az autókat vagy nem tud főzni és ezek mellé még rebdetlen is, az nem sok nőnél lesz pozitívum szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!