Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik azt írják hogy a nőknek chad, gigachad kell, pontosan mit értenek ezalatt?
Olyan, mintha azok akik ezeket írják, megpróbáltak volna létrehozni egy központi férfi ideált, amire minden nő ácsingózik, és ehhez az ideálhoz hasonlítják a többi férfit.
Csak az a gond, hogy a szépség, vonzódás teljesen szubjektív...azaz egyéntől függő.
Mert a barátnőim szerint majdnem minden pasim kifejezetten ronda volt akikkel jártam, vagy legjobb esetben is csak átlagos. Akiket meg ők vonzónak láttak, azokat én láttam rondának, vagy átlagosnak.
Tehát pasiból is sok mindenkinek más jön be. Van olyan nő, akinek a kopasz, kigyúrt állatok jönnek be, van, akinek a szépfiúk, másnak a mackós, szakállas férfiak, vagy a törékenyebb, vékony művészalkatok, stb.
Tehát mit kell érteni ezalatt a bizonyos chad alatt? Valaki elmagyarázná? :)
25N
Lehet gigachad a kopasz, férfiasan jóképű, tetkós, szakállas, kicsit "rosszarc" (keménynek tűnő), illetve a szőke hajú, kisfiúsan jóképű, higiéniára és öltözködésre nagyon adó, mindig frissen borotválkozott kölyökképű srác is. Egyrészt a külső nem határozza meg a személyiséget, mindkettő lehet tökös, jó dumás, jó kiállású férfi. Másrészt mindkettő fajtának lesz közönsége a nőknél, mert mindketten jól kinézőnek számítanak bizonyos nők szemében.
Szóval nem ezt jelenti a (giga)chad, nem egy konkrét kinézet típust takar. A chadségben benne van a személyiség, önbizalom, viselkedés és közvetve az anyagiak is.
3. Ez azért van, mert nem olvasol angol nyelven fórumokat, redditet, illetve nem vagy benne ebben (az első sorban angol nyelvű) internetes szubkultúrában.
Mondok neked ezeknél sokkal nagyobb utóbbi időben kitalált kamu kreálmány szavakat is: pánszex, demiszex, hebefília, efebofília. Sokan mégis hisznek ezek létezésében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!