Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok, akik azt írják hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik azt írják hogy a nőknek chad, gigachad kell, pontosan mit értenek ezalatt?

Figyelt kérdés

Olyan, mintha azok akik ezeket írják, megpróbáltak volna létrehozni egy központi férfi ideált, amire minden nő ácsingózik, és ehhez az ideálhoz hasonlítják a többi férfit.

Csak az a gond, hogy a szépség, vonzódás teljesen szubjektív...azaz egyéntől függő.

Mert a barátnőim szerint majdnem minden pasim kifejezetten ronda volt akikkel jártam, vagy legjobb esetben is csak átlagos. Akiket meg ők vonzónak láttak, azokat én láttam rondának, vagy átlagosnak.

Tehát pasiból is sok mindenkinek más jön be. Van olyan nő, akinek a kopasz, kigyúrt állatok jönnek be, van, akinek a szépfiúk, másnak a mackós, szakállas férfiak, vagy a törékenyebb, vékony művészalkatok, stb.

Tehát mit kell érteni ezalatt a bizonyos chad alatt? Valaki elmagyarázná? :)

25N

2021. dec. 5. 12:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
#18 Szerintem 10-ből 7-8 nőt ijeszt és taszít ez a megjelenés. De chadezzetek nyugodtan, addig se kell egy km-t lefutni vagy 10 oldalt elolvasni egy könyvből.
2021. dec. 6. 23:28
 22/25 anonim ***** válasza:
46%

20-asnak köszönöm szépen az imádatát.🥰

Kivéve, ha nő vagy, akkor pusztulj!!!

20/L incel

2021. dec. 7. 01:08
 23/25 anonim ***** válasza:
55%

22#

Azért kérlek ne tűnj el az oldalról!

Ezzel az aláírással kéne itt hirdetned az igéket, haláli lenne

Csak túl sok priváttal kell számolni (akármilyen nemű is vagy valójában) ami elég zavaró

De ne add fel!

2021. dec. 7. 08:49
 24/25 anonim ***** válasza:
90%

37/F incel lelki társam mintájára jött az ötlet. Abszolút hihető a 20/L incel, nem? :D

Majd én is megjelenek a blackpilles kérdések alatt, hogy terjesszem az ellentézises nézeteimet, de ugyanoda lyukadjunk ki mindig; hogy a nők gonoszak és a lelkük egy fertő.

20/L incel

2021. dec. 7. 10:16
 25/25 anonim ***** válasza:
43%

24#

Nagyon ráérsz ezekszerint

Akár kimehetsz Malajziába is, azt egyesülhetsz a "lelkitársaddal"

Azt állítja csóró, de szerintem meg tudod győzni hogy fizesse ki a repjegyedet

De ha pöccsel állsz elé, akkor szerintem inkább eladja a szerveidet jópénzért, mert azt nem szoktuk jól tolerálni

2021. dec. 7. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!