Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik azt írják hogy a nőknek chad, gigachad kell, pontosan mit értenek ezalatt?
Olyan, mintha azok akik ezeket írják, megpróbáltak volna létrehozni egy központi férfi ideált, amire minden nő ácsingózik, és ehhez az ideálhoz hasonlítják a többi férfit.
Csak az a gond, hogy a szépség, vonzódás teljesen szubjektív...azaz egyéntől függő.
Mert a barátnőim szerint majdnem minden pasim kifejezetten ronda volt akikkel jártam, vagy legjobb esetben is csak átlagos. Akiket meg ők vonzónak láttak, azokat én láttam rondának, vagy átlagosnak.
Tehát pasiból is sok mindenkinek más jön be. Van olyan nő, akinek a kopasz, kigyúrt állatok jönnek be, van, akinek a szépfiúk, másnak a mackós, szakállas férfiak, vagy a törékenyebb, vékony művészalkatok, stb.
Tehát mit kell érteni ezalatt a bizonyos chad alatt? Valaki elmagyarázná? :)
25N
Pénz, sportos test, nagy farok, magabiztos alfa személyiség, humor,diploma.
Ezek megvannak akkor már jó az illető. A életképtelen lúzerek ezeket okolják leginkább a kispadról.
A chad egyszerűen nem egy adott külsejű férfitípust jelent, ez helytelen.
A chad mindig egy adott társadalom, egy adott (kulturális) közösség nők számára legvonzóbb 20%-a, függetlenül bármilyen konkrét külső vagy belső jegytől
Ez a 20% visz mindent, a többieknek pedig komoly meló a parkeresés, míg ugye az átlag alatti férfiak manapság labdába sem rúghatnak
Ez a modern valóság
"függetlenül bármilyen konkrét külső vagy belső jegytől":
Ezzel nem értek egyet. A Chad nekem a top 10% -ot jelenti külsőben. Más kérdés, hogy a közösségi média és az internetes társkereső tömeges elterjedése előtt ennek nem volt ennek akkora jelentősége, mint manapság.
"mindig egy adott társadalom, egy adott (kulturális) közösség":
Ez viszont igaz. Hogy ki a Chad, nincsen beleprogramozva a nők genetikájába. Vegyük például a japán és koreai Chad -eket. 10 éve az ő kinézetüknek messze nem volt akkora értéke, mint manapság a kpop elterjedésének köszönhetően.
A feketékkel hasonló a helyzet. 10 éve, amikor gyakorlatilag mindenki a Kaliforniai feketék zenéjét hallgatta és nem is voltak Európában ennyien, a kinézetüknek magasabb értéke volt Európában, mint manapság.
Ha bárki lehet chad, akkor mit kell a koponya szögletességén pörögni átlag heti egy alkalommal? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Egyébként ő a chad: [link]
Aki azt állítja, hogy bárki lehet chad, vagy nm ismeri az incelek náci-eugenika kötődéseit, vagy tudja nagyon jól, hogy mi a chad definíciója, és direkt zavarja a vizet. Az incel elmélet alapvető tétele, hogyyazért nem sikeresek, és nem is lehetnek soha sikeresek a nőknél, mert nem elég szögletes a koponyájuk. Szóval nem, nem lehet bárki chad. [link]
15#
Nem kötelező egyetérteni az incel doktrínákkal, már ha tényleg van ilyen
Az incel elgondolások a chad férfitípusról egyszerűen nem állják meg a helyüket, az én definícióm (13#) viszont teljes mértékben.
A chad mindig egy adott közösség elitje külső megjelenésben, nem pedig egy koponyatípus.
Engem ez a kérdés egyáltalán nem érdekel, csak idekommentelek, hátha életem 37/F incele valami szép velős kritikát idepakol a kérdés alá.☺️
20/L incel
20/l incel😀😆😆😆😂😂🤣🤣🤣
Ezen besírtam, Imádlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!