Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs a mai nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs a mai nőknek ideálja?

Figyelt kérdés
Szoktam kérdezni a nőket hogy milyen férfiak tetszenek.. erre a nők 90 százaléka azt mondja "nincs ideálom"
2021. dec. 4. 19:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Igazából tényleg nincs ideáljuk... bármelyik 185 centinél magasabb sportos, fiatalos, de érett, karrierben sikeres de családcentrikus, jól szituált, ambíciózus, jóképű, nagydumás, szórakoztató, hűséges sármos nőcsábász megfelel nekik.
2021. dec. 4. 19:39
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

1. Olyan szar a mai férfi felhozatal hogy ha ezekből kb egy van már, nyert ügyed van.

Persze aki ebből semmit nem tud annak ez pech mint neked is.

2021. dec. 4. 19:42
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
Aha 🤣 Ha csak egy hiányzik, akk "sorry de nincs meg a szikra"
2021. dec. 4. 19:44
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
A férfiaknak sincs. Nem korlátozzák magukat. Nekem a rövid fekete haj is tetszik, meg a hosszú szőke is. Épp most figyeltem meg, hogy ez változott, mert most a loknis barna tetszik legjobban.
2021. dec. 4. 19:44
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
#3 mindez fénykép alapján:)
2021. dec. 4. 19:46
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Engem annyira idegesít amúgy ez a kérdés, hogy milyen férfiak tetszenek... A felnőtt emberek java része azért kinőtt már abból, hogy "csak a szőke, rövidhajú, kékszemű, 192,3 centis, futótestalkatú férfiak" jönnek be. Nyilván mindenkinek vannak bizonyos preferenciái, de az ember és maga a szerelem is komplexebb annál, hogy egy mondatban meg lehessen fogalmazni...
2021. dec. 4. 19:47
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Nekem van ideálom, de nem külsőleg, hanem belsőleg.
2021. dec. 4. 19:51
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Az is ideál. Nekem az a nő az ideálom, aki beindul rám. Van ilyen szerencsére:)
2021. dec. 4. 19:52
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
Azért nincs ideáljuk, mert már annak is örülnek, ha nem valami lipótmezei szökevény írogat nekik, hanem normális ember. :DDD
2021. dec. 4. 19:59
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Milyen az a normális?
2021. dec. 4. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!