Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs a mai nőknek ideálja?
Figyelt kérdés
Szoktam kérdezni a nőket hogy milyen férfiak tetszenek.. erre a nők 90 százaléka azt mondja "nincs ideálom"2021. dec. 4. 19:35
1/21 anonim válasza:
Igazából tényleg nincs ideáljuk... bármelyik 185 centinél magasabb sportos, fiatalos, de érett, karrierben sikeres de családcentrikus, jól szituált, ambíciózus, jóképű, nagydumás, szórakoztató, hűséges sármos nőcsábász megfelel nekik.
2/21 anonim válasza:
1. Olyan szar a mai férfi felhozatal hogy ha ezekből kb egy van már, nyert ügyed van.
Persze aki ebből semmit nem tud annak ez pech mint neked is.
3/21 anonim válasza:
Aha 🤣 Ha csak egy hiányzik, akk "sorry de nincs meg a szikra"
4/21 anonim válasza:
A férfiaknak sincs. Nem korlátozzák magukat. Nekem a rövid fekete haj is tetszik, meg a hosszú szőke is. Épp most figyeltem meg, hogy ez változott, mert most a loknis barna tetszik legjobban.
6/21 anonim válasza:
Engem annyira idegesít amúgy ez a kérdés, hogy milyen férfiak tetszenek... A felnőtt emberek java része azért kinőtt már abból, hogy "csak a szőke, rövidhajú, kékszemű, 192,3 centis, futótestalkatú férfiak" jönnek be. Nyilván mindenkinek vannak bizonyos preferenciái, de az ember és maga a szerelem is komplexebb annál, hogy egy mondatban meg lehessen fogalmazni...
7/21 anonim válasza:
Nekem van ideálom, de nem külsőleg, hanem belsőleg.
8/21 anonim válasza:
Az is ideál. Nekem az a nő az ideálom, aki beindul rám. Van ilyen szerencsére:)
9/21 anonim válasza:
Azért nincs ideáljuk, mert már annak is örülnek, ha nem valami lipótmezei szökevény írogat nekik, hanem normális ember. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!