Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el hogy vékony vagyok és emiatt sosem fogok kelleni a nőknek?
Figyelt kérdés
Alapvetően is sovány piszkafa alkat vagyok, ezt sikerült sok edzéssel és mértéktelen zabálással "korrigálni" valamelyest, de még mindig távol állok a normál férfias alkattól, pedig pár év múlva 30 leszek.2021. nov. 28. 20:28
1/7 anonim válasza:
Ha zavar, akkor ne törődj bele. Azt mondtad sikerült korrigálni. Ezek szerint jó úton haladsz.
2/7 anonim válasza:
Mégtöbbet edzel, és mégtöbbet zabálsz. Mást nem tudsz tenni. Lényeg a tudatos táplálkozás, és a megfelelő edzésterv. A zabálás nem azt jelenti hogy minden szart összeeszel, mert annak nemigen van hatásfoka. Az edzés mellé egyél fehérjeporos turmixot, az is sokat segít.
Tudom hogy nehéz, én is ilyen helyzetben vagyok. Évek óta küzdök a súlyommal. Eleve is vézna voltam, de bejött egy betegség ami miatt nem bírtam enni, és amit megettem tápanyagokat se szívódtak fel teljesen. Ígyhát rengeteget fogytam, majdnem lementem 50 alá. Mostanra nagyjából már tünetmenetes vagyok, és szépen szedem vissza a súlyom, de messze még a vége. Minimum 70, de az igazán optimális 80-85 kg-os súly lenne.
19f incel, 186cm 62kg
3/7 A kérdező kommentje:
Én 85 kg vagyok 190 cm magassághoz de ez is nagyon kevés, meg nehezen tudom tartani.
2021. nov. 28. 20:53
4/7 anonim válasza:
Keseregj inkább amiatt, hogy a két füled közé van beszorulva a fejed, és EMIATT nem fogsz sosem kelleni a nőknek.
5/7 anonim válasza:
De hát az tök jó arány, teljesen átlagos vagy, nem vékony
6/7 anonim válasza:
Gyúrd ki magad, ha nem vagy elégedett magaddal.
7/7 anonim válasza:
Nőként mondom ez tökjó magasság-súly arány. Örülj neki hogy nem bepocakosodott harmincas leszel! Amúgy a nagy részünk nem szereti a rommá gyúrt fickókat, ez ugyanolyan tévképzet nálatok, mint amit a csajok gondonak arról, hogy minden férfi picsítós instamodell csajokra vágyik. A vékony, izmos alkat sokkal szebb mint a puffancsra gyúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!