Ha valakinek nagyon vékony a szája az töltesse fel vagy fogadja el?
Szerintem is inkább természetes. De kinek mi. De szerintem ne is akarj olyan párt magadnak, aki azt akarja, hogy töltesd fel. Mármint, az oké, ha azt gondolja, hogy ha te azt akarod, akkor csináld, de ne akarj olyan párt, aki így megmondja neked kereken, hogy töltesd fel.
Amúgy én mindig természetes párti vagyok. Főleg ilyen tekintetben, hogy száj, meg ilyen. Szerintem a vékony szájjal sincs probléma. Az összkép számít. Szóval lehet, hogy tök jól illik az arcod többi részéhez a szád, így összességében lehet tök okés vagy, és na, a vékony száj nem jelenti azt, hogy nem lehetsz szép, vagy bármi. Nincs semmi baj a vékony szájjal. Most nem is tudom mit kéne írni, mert te úgy is úgy gondolod, hogy olyan csúnya a vékony száj, de szerintem tök mindegy, hogy milyen a száj. Mármint na, nem a száj vastagsága fogja szebbé, meg kevésbé széppé tenni az embert. De az első válaszolónak is igaza van, lehet, hogy csak te látod nagyon vékonynak. Az ember hajlamos sokkal kritikusabb lenni önmagával szemben. Valószínűleg csak te látod olyan vészesnek.
Az ajaktetovalas is lehet egy lehetőség. Csak jó szakemberrel kell megcsinaltatni.
Nezd meg pl a bolvári Beauty fb oldalán az ajaktetovasokat.
A hialuronsavas toltes meg hosszú távon elég drága mulatság.
Én még nem láttam természetes kinézetű feltöltött szájat.
Nevetséges ez a sok kacsacsőrű emlős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!