Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha valakinek nagyon vékony a...

Ha valakinek nagyon vékony a szája az töltesse fel vagy fogadja el?

Figyelt kérdés
Nehezen de próbálom elfogadni, bár mindig ott motoszkál bennem hogy lehet felkéne töltenem. Még nincs párom, de lehet ha lenne ő is azt mondaná hogy csináljam. Nagyon vékony.
2021. okt. 23. 09:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
61%

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert nem tudjuk milyen a szád, és főleg nehéz elképzelni, hogy milyen lesz majd ;)

Én a feltöltés mellett döntöttem. Valaki azt írta, még nem látott természetes ajakfeltöltést, és gyakran mondják ezt: persze, mert egy jó ajaktöltésről nem látod, hogy töltve van. Nekem nagyon vékony, befele forduló ajkam volt. Úgy döntöttem, több hónapos orvos(!!) keresés után, hogy töltetek bele 0,5 ml-t. Első nap megijedtem picit azért, vastagabb volt mint amire fel voltam készülve, de másnapra szépen lement, harmadnapra meg már csak picit érzékeny volt. Onnantól senki nem is vette észre, azóta is mindenki meglepődik, akinek elmondom, hogy bizony töltve van. Nem lett vastag szám egyáltalán, ezt kell elfogadni ( és sok embernek ez nem megy), hogy vékony szájból soha nem lesz angelina jolie száj. Meglehet próbálni, de nem lesz elég hely az anyagnak, elvándorol és kacsaszáj lesz belőle. De egy fél milivel pont azt lehet elérni, hogy egy lehelletnyit vastagabb legyen, ne “fogyjon el” a felső ajak a mosolynál. Persze lehet fokozatosan vastagítani, ha picit látványosabbat akarsz, akkor sajnos úgy kell készülni, hogy elsőkörben 0,5-0,7 ml aztán 3-4-5 hónap múlva ismét, és így tovább amíg számodra megfelelő nem lesz, de egy jó orvost onnan ismersz fel, hogy a 2. töltés után azt mondja, hogy egy évig most látni se akar :D nekem már kép alapján is megmondta, hogy 0,5 ml, ha többet akarok ő nem vállalja, akkor keressek mást, de én nem akartam többet.

Jó tanácsaim:

Orvost keress, ne kozmetikust (aki nem is végezhetné ezt!!)

Aki azt írja, nem tölt 0,5-0,7 ml-t, azt kerüld el, mert jó eséllyel beleerőlteti az 1-2 ml-t, aztán kész a kacsaszáj (aki egyszerre kevesebbet akar tölteni az nem a lehúzás miatt mondja, hanem mert a szöveteknek regenerálódnia kell, alkalmazkodni az új “mérethez” )

A hyaluronpent inkább hanyagold, nagyon sok rosszat hallottam róluk

Pár orvos, akit jó szívvel ajánlok (véletlenszerű sorrendben:) )

Dr. Pónyai Katinka

Dr. Pukancsik Dávid

Dr. Gyöngyösi Nóra

Dr. Pellion Szilvia

Szerintem ők jó szakemberek, de nem 20.000 ért töltenek…. Ezen én nem spórolnék, sajnos az ő áraik 80-120ezerig vannak, ami sok, de nekem volt ismerősöm akinek 40ezerért töltöttek, becsomósodott, majd 2 hét után teljesen felszívódott az anyag, a csomók viszont maradtak. Enyém 4-5 hónapja tart, és nem volt csomó :) úgyhogy nagyon nem mindegy.. szerintem ha az ember tartja a mértéket, akkor igenis lehet egy plasztikai beavatkozás is a “természetes hatású”. Sajnos àltalában önképzavaros emberek keresik fel a plasztikai sebészeket, akik aztán függővé válnak, és már nem látják magukat reálisan. Őket sem kell bántani, szerintem az az ember aki önmagával ki van békülve, nem kritizál mást.

Én összességében azt mondom, hogyha eltudod fogadni magad így, ahogy vagy, tudsz magabiztosan mosolyogni, akkor ne töltess, mert drága, és azért ha minimális is, de van kockázata (pl h függő leszel)

Ha viszont úgy érzed, jobban éreznéd magad picit teltebb ajkakkal, mindenképpen 0,5 ml-el kezdj, az nem lesz látványos változás, a környezeted is elfogja fogadni, és a későbbiekben eldöntöd majd, akarsz-e még :) (de sokat ne!! Maradj mértékletes)

2021. okt. 28. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!