Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még anyáskodó nők, akiknek az otthon melegének megteremtése fontos?
Szerintem meg az nem férfi, hanem csak szimplán hím, aki egy egyszerű kérdést nem tud megválaszolni, és a nőket cselédnek képzeli.
Hagyományos női értékek? Szex ritkán, általában gyereknemzés céljából. Házasság előtt meg egyáltalán nem.
Ja, majd pont egy random gyakoris sovi világosít fel a nemi identitásomról :D Cisznemű vagyok mellesleg, szóval de, nő vagyok.
Most direkt megnyitottam a gender óráimnak azt a ppt-jét ami a nemi sztereotípiákról szól. Eszerint a női sztereotip tulajdonságok pozitívabbak társadalmi kívánatosság szempontjából: ez a „nők csodálatosak” hatás Eagly & Mladanic megfogalmazásában(1994) A hagyományos női szerepek inkább kommunálisak (melegszívű, kedves, gondoskodó).
Szóval a nők cukik. Viszont nem kompetensek.
De ez sem túl konkrét leírás. Ha magad előtt sem vagy képes megfogalmazni az elvárásaidat, akkor tuti bukás az ismerkedés. Ha meg csak ide nem mered őket leírni, akkor nyilván elég gázosak, amikbe egy épeszű nő sem menne bele.
Te meg ilyen alapon nem vagy férfi, annyi, hogy farok lóg a lábad között, de ezenkívül lókuki esti fénnyel. Az ugyanis ne nevezze magát férfinak, akinek kvázi bejárónőnek kellene egy nő, aki munka mellett viszi vezeti a háztartást plusz neveli a kölköt, mert hát “hagyományos női értékek”.
Azt meg se említsük, hogy egy értelmes kérdést nem tudsz megfogalmazni, ha pedig neadjisten érdekelné a válaszolókat, hogy ugyan számodra mit is jelentenek egészen pontosan ezek az értékek, akkor meg képtelen vagy válaszolni, helyette kötekedsz. Szánalmas.
Hidd el, azt mi is bánjuk. :D
Már nem is számolom hanyadjára lett megkérdezve mit takar számodra a hagyományos női érték konkrétabban, de ki hitte volna, hogy ismét hárítani fogsz, ahelyett hogy nyíltan vállalnád, hogy puszta cselédséget értettél alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!